FREDAG

Det har varit en mycket lugn dag idag, jag har mest tränat och suttit framför tv:n. Jag hade gärna velat ut på promenad men det kändes inte så lockande när det typ snöar därute.

Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik, och om ca. 20 minuter ska jag åka hem till T. Vi har ingen aning om vad vi ska göra ikväll men förhoppningsvis kommer vi på nåt, i alla fall tyckte han att vi kunde shoppa kläder imorgon. Det ser jag framemot. Haha. :D

Nåjaa, inte har jag nåt mera att skriva.
Hoppas ni får en bra fredags kväll! :)



THIS IS CRAZY BUT HERE'S MY NUMBER


TORSDAG 19.4


Det är fint väder ute idag, solen skiner och det ser ut som det ska göra när det är vår. Och bäst av allt var att det inte snöade när jag var ute med hundarna imorse. Tummen upp för det.

Idag ska jag passa på att vara ute, jag tänkte ta en lång promenad tillsammans med hundarna om en liten stund och sen senare ska jag ta på mig löparskorna.
Men innan dess så ska jag gå några hundra meter för att beställa en tårta.


Dehär kokosmuffinsarna bakade jag igår och de blev lika goda som jag minns dem. So delicious.


I'LL ALWAYS BE NOTHING UNLESS I'M WITH YOU

Jag hade hoppats på att vädret skulle vara lika fint som igår men tydligen så ville den nåt annat.

I alla fall har jag hunnit träna lite idag men ett pass med kettlebellen ska jag också hinna med ännu. Senare ikväll kanske jag umgås lite med T, men det beror ju lite på om han inte är alltför trött efter arbetet. Men vi får se, annars så lämnar jag hemma och fortsätter på nästa avsnitt av The walking dead.

Sen så har jag också fått hem ett par skor som jag beställde från Asos.com förra veckan. De är så himla snygga så jag dör! :D





MÅNDAG 16 APRIL


Hittills har jag nog varit riktigt aktiv. Jag steg upp 8:30 imorse, for ut på en promenad i det vackra vädret med lilla Charlie. (Det var verkligen skönt att stiga upp och se att det inte snöade där ute.) Och för en liten stund sen kom jag hem från en joggingrunda.

Nu för att fördriva tiden lite så har jag tänkt dricka några liter vatten och se på The walking dead.

Mina två bebisar♥




LÖRDAG


Jag kom hem inatt runt 1 -tiden, vi hade varit ut och kört en sväng i brist på annat. Vaknade imorse klockan 6 av att Charlie stod och ropade vid dörren så det vara bara att stiga upp och ut med han och de andra hundarna. Men självklart gick jag tillbaka till sängen när jag kom in och steg då inte upp förrän 12.

Och här sitter jag nu då och funderar om jag ska orka slänga mig in i bilen och åka hem till morföräldrarna på middag. Haha, jag vet det låter jätte jobbigt :P



YOUR LIPS TASTE LIKE HEAVEN


Jag hittade en hel del jag ville köpa i Vasa idag men det är ju alltid så när man försöker att vara sparsam. Men med mig hem kom nog ändå ett och annat för så sparsam kan man ändå inte vara hur mycket man än försöker. :P
Innan jag åkte hem vinkade jag av Thao vid tågstationen, det var en trevlig dag vid hade i stan tillsammans. Mycket dumheter och komiska situationer har vi allt fått vara med om. Haha :D

Sen så har jag också gått och blivit helt förälskad i virkade kläder. Kan inte sommaren bara komma nu?!





FREDAG: GODMORGON


Mamma har smittat mig med sin förskylning, great..

Charlie väckte mig klockan 6 imorse, dödstrött och motvillig steg jag upp bara för att han var så envis och ville ut. Hursomhelst så är Thao här just nu, sen när klockan blir lite mer ska vi bege oss iväg mot Vasa på lite ärende och lite shopping. Vad jag gör senare idag har jag absolut ingen aning om, troligtvis kommer jag att umgås lite med T men innan dess så har jag lovat pappa att jag ska ta tag i städandet av mitt rum. Vi hörs senare ;)




TORSDAG 12.4


Rump- och magträning, check!

Just nu sitter jag och ser på Grey's som visas på kanal 5. Snart ska jag gå och söka något att äta och senare ska jag bege mig ut på en joggingrunda. Så ser min dag ut. So far i alla fall. :)



I'VE LOVED AND I'VE LOST



IT'S FINALLY HERE!


PERFUME & CANDY


Jag kom nyss hem med pappa och morfar. De verkar har haft det riktigt trevligt i Holland, så trevligt att pappa tycker att vi skulle kunna åka hela familjen dit nu i sommar. Inte mig emot!

Lite presenter hade han också med sig åt oss tjejer och Danny.
Vi tjejer fick varsin parfym och lite godis medan Danny fick någon sorts tandborste. Eftersom tanborsten är inpacketerad ännu så kan jag tyvärr inte säg om det är en vanlig eller en el tandborste. Men vad tror ni? :D

Han är så söt min pappa♥


YOU OWN MY HEART, HE'S JUST RENTING


Om ca. 2 timmar ska jag köra iväg till flygplatsen för att hämta hem pappa och morfar som har varit och hälsat på släktingarna i Holland. Det kommer att bli roligt att få se vad de har med sig hem åt folket här hemma. :)

De här senaste dagarna har jag känt mig som folks bitch, om ni förstår vad jag menar :P Om jag inte har suttit vid telefonen och ringt en massa samtal så har jag fått köra runt och gjort en massa ärende åt folk. Haha.

Hursomhelst så väntar jag på ett paket idag, jag har för mig att den ska komma runt 15-tiden.
Så vi får se.


A SNOWY DAY IN APRIL


Det blev inte så mycket bloggande igår...
Men en mysig söndag blev det i alla fall. Det började med kaffe hos moster, sen bio tillsammans med favoriten Thao och dagen avslutades med lite mys tillsammans med T framför några avsnitt av 2½ men.

Och nu ska jag gå tillbaka till sängen och mysa ner mig framför några avsnitt av Hart of Dixie (en serie med söta Rachel Bilson som jag började se igår). No need att stiga upp såhär tidigt när man är ledig.

Och föresten, godmorgon!



FOLLOW YOUR HEART♥


Och mittiallt fick jag en sån stor lust att blogga!

Jag fick ett fint halsband av Hanna för nån dag sen. Budskapet var också fint.

Annars så har jag på sistone bara försökt att "leva livet", lite förändringar här och där men so far so good. Och nu ska jag också försök få lite liv i bloggen. :)


RSS 2.0