MUSIC TO MY HEART THAT'S WHAT YOU ARE

Äntligen hemma från en "lång" skoldag. Eller skoldagarna känns alltid längre när man är på

kvällen. I alla fall så har vi sminkat några pojkar till kvinnor idag, och det var faktiskt ganska roligt. :D
Sen senare runt 16:30 började vi planera  lite och testade sminka modellerna inför showen vi har på lördag. Som det ser ut nu så tror jag nog att hela showen kommer att bli bra, roligt var det i alla fall när vi hade genomgång av hela storyn av showen. Haha :D


Nä nu ska jag tvätta bort sminket och sen blir det film innan jag måste sova på riktigt.



FRÅN KVINNA TILL MAN

Som det står i rubriken så har vi idag sminkat varandra till män. Skitkul var det! Och of course blev

jag väldigt snygg som kille.. NOT! :D Eller vad tycker ni? Höhö





Jag kom hem från skolan senare än vanligt idag, men hade ändå inte nåt emot det. Åt lite mat när jag kom hem och det fick smälta en stund innan jag drog iväg till gymmet. Jag har tränat mina armar och magen idag så troligtvis kommer jag att ha en hemsk träningsvärk imorgon. Isåfall säger jag längesen sist träningsvärk. :D

Nej nu ska jag tvätta mig och sen lägga igång en film. Jag är helt slut.


YOU SPIN ME OUT OF CONTROL

Jag och pojkvännen har varit en vända till Citymarket i vasa idag. Med mig hem fick jag en väst som jag kan fara ut och springa med, så ni anar inte hur mycket jag längtar tills jag får fara och "testa" den :p hehe.

När vi kom hem började vi steka plättor :) så det är det jag sitter och mumsar i mig just nu, väldigt mumsig. Och så småningom tror jag vi lägger igång en film, bara vi hittar någon bra vill säga.


SOMETHING TELLS ME THAT YOU KNOW HOW TO SAVE ME

Ända sen jag kom hem från skolan har jag bara slappat. Hela denna veckan har gått så otroligt fort,

ingen tycks ha hängt med. Och jag, om möjligt har fullt med överskotts energi nu klockan 23:20. Weirdo. Så nu tänker jag se en film och samtidigt försöka komma på nåt roligt att göra imorgon. :)

25 JANUARI

Det enda vi gjorde i skolan idag var att planera specialmake-up showen vi ska ha 4 februari. Och någon gång där emellan åkte vi också ut på stan för att fika. Vi fick sluta en aning tidigare idag också, så jag kom hem lite före 3.

Jag har inte gjort nåt ända sen jag kom hem, bara suttit och sett på nya avsnitt av en massa serier som har kommit ut denna vecka. Och gjort lite magövningar där emellan förstås. Knappast kommer jag att göra nåt annat ikväll heller. Boring.

TISDAG 24.1

Jag kom nyss hem från skolan. Idag fick vi sminka varandra til dragqueens, en mycket rolig uppgift. Om jag skulle ha varit smart så skulle jag förstås ha tagit med kameran så skulle ni också ha kunnat få se hur resultaterna blev..

Annars så sitter jag som bäst och äter mellanmål just nu, yoghurt med müsli. Mmm, va gott.


YOU GOT ME SMILING ALL THE TIME

Efter skolan idag körde jag till Bennäs för att hälsa på Thao som har kommit hem från sin asien resa. Roligt har hon haft, åtminstone hade hon massvis med roliga händelse att berätta. Jag är inte ett dugg avis. Nejdå! :P

Annars i skolan idag så fick vi sminka en dagsmakeup åt mogna kvinnor i ålder 40-50. Ingenting speciellt där inte. Lite scenmakeup fick vi också testa på, det var ganska intressant att makeup som ser slarvigt ut på närhåll ser välgjord ut på långt håll.

Nämen nu måste jag till köket och baka en cheesecake åt mamma. :)

SPARKSFLY

Som sagt så är den asiatiska nyåret i fullgång likaså valet av president 2012. Har ni 18+ varit och röstat? Jag var nyss nere vid lågstadeskolan och lade min röst i lådan.

Idag har det varit en mycket lugn dag, middagen hos morföräldarna var väldigt god. Efter middagen delades det ut pengar, vilket de vuxna alltid gör på det nyaåret. Jag tror pengarna symboliserar nån sorts lyckönskning(Heter det så? :P).

I allafall blev jag många tiotals euro rikare och det tackar jag väldigt mycket för. Det här nyaåret kommer att vara Ssuper! :D

Men nu ska jag chilla en stund med en kopp te och en chocolatechip muffins som jag bakade imorse. Sen blir det träning med kettlebellen eftersom vår springmatta är sönder. Det är min söndagskväll det. :)

Kuveret med pengarna.


SÖNDAG

Så småningom ska jag och lillsyrran åka iväg till våra morföräldrar och äta middag. Men först ska vi mata hundarna och gå ut med dom en sväng innan vi sätter oss i bilen och brummar iväg.

Idag har jag på mig min söta bambi tröja och ett par svarta jeans. Jag ser också trött ut idag vilket jag också är, vi kom oss inte i sängs före 4 -tiden på morgonen. Typiskt. :P

LÖRDAG: Förlovningskaffe + Asian nyår

Jag har redan hunnit vara på förlovningskaffe idag och nu väntas det asian nyårsfirande. Höhö :D

Och om ca. 1,5h dag så kommer kära Thao hem :D Kommer att bli kul att få höra om hennes resa, plus att vi har så mycekt att catcha upp!

Men nu ska jag bättra på sminket och hjälpa mamma lite innan vi far över till mosters.


CHOKLADTOPPAR OCH MUFFINS MED VITCHOKLAD

Jag kom hem ca. 13:30 från skolan, for en sväng in till butiken och via banken efter nya nätbankskoder. När jag kom hem städade jag lite innan jag satte igång med att baka. Det blev chokladtoppar och muffins med vitchoklad. Ikväll tror jag att jag ska ringa till mormor och morfar och bjuda hit dom på kaffe :)



Det gick tydligen inte att ladda upp bilder på muffinsarna :(

SÖTSUGEN

Jag är så himla snål på sötsaker just nu att jag i ca 1,5h har suttit och sökt runt på nätet efter recept på goda bakverk som jag kan baka imorgon. Jag har begränsat mitt sötsaksätande till.. Ja, så gott det går. Alltså försöker jag äta sötsaker så sällan som möjligt, och än så länge har det gått bra ända tills idag förstås. :p

Så småningom ska jag byta om till träningskläder, ikväll hade jag tänkt träna med kettlebellen eftersom vår springmatta inte fungerar som den ska. Jag håller tummarna på att mamma ska slänga ut den så att vi kan köpa en ny. Det tycker jag låter som en mycket bra ide'.


EVERY BEAUTIFUL THOUGHT'S BEEN ALREADY SUNG

Idag har vi då sminkat till ett färgfoto och imorgon så blir det att skugga och highlighta för att få till ett perfekt svartvitt foto. Hööh. ;) Dagarna går faktiskt otroligt fort nu när vi bara sminkar varandra, och så småningom ska vi börja på med olika projekt också. Spännande.

Annars så kom jag hem redan före 15:00, tog ut doggisarna en sväng och sen bytte jag om till träningskläderna och började springa en bra stund på springmattan.
Ikväll har jag nog inte tänkt göra så mycket, det gör ont i magen ännu idag för er som är intresserade. Och jag kan ännu inte förstå vad det beror på, kanske jag måste via hälsovårdaren en sväng imorgon bitti.

Det var Lotta som sminkade mig idag, en naturlig sminking blev det. Det syns kanske inte riktigt så bra på bilderna men de får duga.



YOU KNOW I DREAM IN COLOUR AND DO THE THINGS I WANT

Idag är det tredje dagen som jag har ont i magen. I söndags gjorde det så ont att knappt kunde röra på mig, natten till måndag kunde jag knappt sova eftersom det värkte och vred sig i magen direkt jag bytte liggställning. Och ännu idag gör det ont när jag när jag rör på mig. Suck! Jag som tänkte börja hårdträna denna vecka måste jag antagligen ta det lite lugnt. :(

Annars så hade vi en ganska kort skoldag idag, Isabel sminkade en fantasimakeup på mig och sen resten av dagen hade vi teori om färg- och svartvitt fotomakeup.
Denna specialmakeup kursen tror jag kommer att vara både roligt och intressant även om det kommer att kräva en hel del av en själv. Bara man får motivationen i skick så kommer det nog säkert att gå bra.


foto: google.com


TODAY I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING

Igår var jag med pojkvännen en sväng till Melody, hans ishockeylag hade en utekväll igår så jag var snäll och agerade chaufför åt honom. Jag träffade på ganska många kända ansikten, så det var faktiskt trevligt. Det kom också en sliskig äldre gubbe som ville att jag skulle komma och dansa med honom, vilket jag tyckte var otäckt för han kom lite väl för nära. Men det är väl sånt man får va med om som flicka. Höhö :P

Ikväll kommer jag nog bara att sitta hemma och se nån film och äta lite gott. Imorgon börjar hårdträningen igen,
beach 2012, Here I come!
Skolan börjar ju också imorgon, vilket påminner mig om att jag måste fråga av nån i klassen vilken tid vi börjar...


HIGH HEELS

Igår kom Hanna hit på besök, med sig hade hon en försenad julklapp åt mig.
Ett par  svarta pumps med nitar på. Sjukt snygga. Love them :love:



IT'S A WICKED GAME THAT YOU'RE MAKING ME PLAY

Sådärja, nu har man varit ut och skottat snö i denna snöyran. Det var inte alls roligt när snön blåste i ansikte på en och man knappt såg någonting. Men jag klarade mig iaf.

Ikväll ska vi på kaffe till min moster, hon har bakat fastlagsbullar åt oss. Så det kommer vi att sitta och mumsa i oss senare, annars så sitter jag nog inne resten av dagen. Men imorgon tror jag att jag ska ta med mig pojkvännen och åka en sväng till Halpa Halli och köpa hårfärg, min utväxt är grym.


A PAIN IN THE ASS

Jag har ingenting intressant att komma med idag. Dagen har varit nästan som alla andra dagarna denna veckan, jag har tränat och sett på How I Met Your Mother mellan varven.

Förutom det så har jag också denna veckan fått extremt med Qtime med mina doggisar. När jag hade LiA så kändes det som att jag inte alls hann med dem, men tur är väl det att familjen håller dem sällskap.

Charlie har i alla fall blivit en riktigt stor kille, och när jag säger stor så menar jag nog faktiskt stor.. Typ. Han är nu lite större än Shaynah (och då tycker jag att Shaynah är ganska stor/medel stor chihuahua) och väldigt mycket busigare. Och han hoppar också mest hela tiden, han hoppar upp på sängen, på soffan och ibland så kan man hitta honom stående på köksbordet. Det är ganska kul hur olika han och Shaynah är. Haha. Även om jag ibland skulle ha lust att adoptera bort honom (han testar verkligen sina gränser) så är det ändå roligt att ha en hund som är överenergisk, speciellt om man har haft en hund som inte gör annat än sover och leker när man vill. Det var ju precis en sån här hund jag ville ha som andra hund. Överengerisk och a pain in the ass. :D



FRUIT NINJA

I ca. en timme har jag suttit och spelat Fruit ninja. Shit vilket beroendeframkallande spel!


WENT TO SLEEP WITH SUPERHERO, WOKE UP WITH A VILLIAN

Min farbror och hans fru har varit hit på besök från Vietnam under december månaden. När de åkte hem tyckte mamma att jag skulle söka fram kläder som jag kunde skicka med dom till Vietnam åt släktingar osv. Förstås frågade hon det av mig på en fel dag, om hon skulle ha frågat det idag så skulle jag nog ha betydligt mera kläder att ge bort. Men istället så måste jag på nåt sätt trycka ihop dom i skåpet så att de ryms.
Jo, jag har städat mitt rum idag och har nu kommit underfund med att jag äger alltför mycket saker.

I tisdags åkte jag iväg till stan tillsammans med Hanna i brist på annat. Att vara hemma en hel vecka är inte heller min grej även om jag klagar en hel del när jag typ måste vara i skolan. I alla fall kom jag hem med några stycken tröjjor. (ännu mera saker att försöka trycka in nånstans i mitt rum på ca. 11 m2.)


LONG TIME NO SPEAK

Det har inte hänt så mycket under den tiden jag inte har uppdaterat bloggen förutom att ett nytt år har börjat.
Jag har inte avlagt några nyårslöften iår, det enda jag har bestämt mig för är att försöka leva fullt ut iår och sluta grubbla över små saker. OCH försöka att inte var så temperamentsfull. Haha.

Idag på min lediga dag har jag tränat och ätit mat, väldigt produktiv dag. Höhö. Jag har också börjat följa serien How I Met Your Mother, en otroligt rolig serie. Och det har jag tyvärr inte insett förrän nu. Better late than never, eller hur? :P

Jag tänkte bara slänga in en snabb inlägg så att ni skulle förstå att jag kommer att börja blogga igen. Over and out.


RSS 2.0