I'LL FIGHT FOREVER TO KEEP YOU CLOSE

Denna vecka har jag inte alls fått mycket sömn. Charlie har väckt mig i princip varje natt mellan klockan 3-4, och sen att han har haft dålig mage gör inte saken bättre heller. Jag känner mig riktigt som en nybliven mamma, haha.



A CUP COFFEE

Avnjuter en kopp kaffe med kokosbollar tillsammans med mamma och pappa. Ojj vad mysigt vi har det. Hehe.


I'M A PUZZLE, YES INDEED

Jag har inte tränat på 4-5 dagar så nu känner jag mig otroligt lat. Men ändå vill jag inte bege mig ut på en länk fastän det är fritt fram att sätta på mig jogging skorna och fara ut. Jaa-a, vilka problem jag har.
Som tur är så ska vi till Fitness gym imorgon på gymnastik timmen, min träningsmotivation kanske kommer tillbaka då. Hoppas Hoppas.



SLEEPING BEAUTIES

Nu ska jag och mina hundar gå och lägga oss (i sängen). Som ni ser så har Shaynah och charlie har redan tjuvstartat lite.


DOVE INTENSE REPAIR

Jag har fått hem ett paket från Buzzador idag, det innehöll en massa tester av nån sorts hårinpackning. Dove intense repair heter den, det står att den förhindrar kluvna toppar och skadat hår. Vilket passar mig perfekt eftersom mitt hår är helt förstört efter allt blekande, så det här kommer att bli spännande. Jag brukar faktiskt inte tycka så mycket om Doves produkter men kanske denna produkt ändrar min åsikt. So, let the testing begin.



SO LET'S FORGET THE WOUNDS NOW FOREVER AWAY

Charlie väckte mig imorse klockan 7, vilket sög enormt eftersom jag börjar skolan först klockan 12. Jag var ut med honom, Shaynah och Nicky en stund, sen när vi kom in lade jag mig ner i sängen i ett försök att somna om. Men istället för att få lite ro så skulle förstås Charlie ge mig ett hjärtattacka genom att hoppa ner från sängen med huvudet före rätt på en hylla som jag har vid fotändan. Det smällde till ordentligt, han låg på golvet, ylande och ropande av smärta. Jag trodde nästan att han skulle dö eller få nån sorts handikapp, men som tur så tror jag inte det hände nåt.

I alla fall så kommer jag att vara i skolan till 8 idag, så det är mamma som får ta hand om Charlie sålänge. Det kommer att vara en tung dag för mig har jag på känn. Jag hoppas jag hamnar och diskar hela dagen, för idag har jag faktiskt ingen lust att göra någonting alls. (var snäll och nämn nån dag jag har lust att göra nåt i skolan, hööh)


PLAYDATE

Det var en rolig playdate vi hade idag. Charlie och Louie var förstås glada att träffa varandra, de lekte så mycket på gården så direkt vi kom in så somnade de.

Man märker nog vem som är the boss, Louie förstås.

EVERY FINISH LINE IS A BEGINNING OF A NEW RACE

Idag efter skolan åkte jag tillsammans med Thao till petpoint inne i Jakobstad för att köpa lite grejjer åt våra hundar.
Hem kom jag för en liten stund sen, möttes av tre glada hundar. Snart ska vi åka hem till mormor och morfars eftersom Thao och min morbror kommer att vara där med lilla Louie. Vi har riktigt fullt uppe med de här hundarna, även om det är rätt krävande att ha hund, speciellt när de är valp så är det ändå sjukt roligt och givande.


SUNDAY

Helt seriöst så borde jag lägga ner mer tid på mitt lärdomsprov än på att göra allt annat. Men som vanligt så är det alltid mycket roligare att göra saker man INTE måste göra. Suck!

Vanligtvis brukar jag spendera söndagar med att umgås med min pojkvän, men just denna söndag är han i Kurikka och spelar ishockey. Istället hänger jag med mina två sötnosar, Charlie och Shaynah. Charlie biter på allt han får tag på just nu medan Shaynah bara chillar. Ikväll önskar jag att jag ska kunna fortsätta på mitt lärdomsprov men eftersom jag känner mig själv alltför bra så kommer jag bara att sitta och se på en film lr nåt i den stilen. Jag suckar ännu en gång åt mig själv.

Sorry för att jag bara laddar upp en massa hundbilder, men jag tror ni kanske förstår hur excited jag är. Hehe.

CHARLIE AND LOUIE ♥

Jag var ju som sagt till Ikea, Tammerfors igår. Men före Ikea for vi till Rauma för att hämta hem en liten krabat åt Thao och morbror H, men oväntat nog så fick jag hem en åt mig själv också (som ni säkert förstod av inlägget nedanför :) ). Det blev en liten Charlie, världens SÖTASTE Charlie ♥

Valparna stortrivs hos oss (iallafall verkar det så), de har sovit och ätit bra. Jag trodde faktiskt de skulle få hemlängtan eftersom de är så småa (till åldern). I alla fall var jag med Charlie till mormor och morfars för nån timme sen för att leka lite med Louie (hans bror) innan de skulle iväg till Jakobstad. Och åjj vad de hade det roligt!

På bilden nedanför har ni söta Louie♥ De är nästan exakta kopian av varandra till utseende, till en början hade vi lite svårt att se vem som var vem men nu är det inga problem. Plus att Louie är är mycket vildare än Charlie.


The two brothers in action.


Här försöker de komma sig upp på terassen, vilket inte går så bra om man har korta ben. Det är Charlie som är till vänster.

EN NY FAMILJEMEDLEM



INFECT ME WITH YOUR LOVE AND FILL ME WITH YOUR POISON

Sådärja, nu har man äntligen fått fixat nya bildäckar och ca. 400€ fattigare blev man också. Usch vad allt är dyrt nuförtiden.
Idag har det regnat precis som alla andra dagar på denna veckan, vilket tråkigt väder vi har. Ikväll ska jag försöka fortsätta på mitt lärdomsprov som jag inte har rört på två hela veckor. Det är mycket som måste planeras eftersom som jag redan ska göra mitt praktiska del den 4 oktober.

Imorgon händer det åtminstone lite roligare grejjer, då ska jag nämligen bege mig iväg mot tammerfors och besöka Ikea tillsammans med Thao och min morbror H. Det ska inhandlas en del små saker till mitt minimala rum hade jag tänkt. Bl.a ett till klädskåp, mitt rum är fullt av kläder och dylikt som måste få plats någon annanstans än på golvet.

Nä nu ska jag ut i köket och se om jag hittar någonting ätbart, om det inte finns nåt så kommer mamma åtminstone hem med en påse lösgodis åt mig från Citymarket. Jippiejeij.

WE'LL PAY THEM WITH LOVE TONIGHT

Jag fick hem fyra böcker idag som jag hade beställt från adlibris.com någon gång förra veckan. Jag bläddrade igenom "skönhetsboken" och insåg snabbt att boken var helt värdelös åt någon som mig. Allt som stod i boken visste jag redan, så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra med den. Men resten av böckerna kommer vara spännande att läsa eftersom två av dem är sanna berättelser. Så nu har jag nåt att göra ett tag framöver.


WE CAN LEAVE THE OLD SHIT IN THE RESTROOM

Jag har kundbetjäning idag från klockan 12-20. Även om jag har fått sovit 8 timmar så känner jag mig trött, jag kan inte ens föreställa mig hur slut jag kommer att vara ikväll. Så jag antar att jag inte kommer att skriva nåt mer idag för sen när jag kommer hem så tänker jag bara lägga mig ner i soffan och se på Idol. That's it.

YOU GOT MY HEART ON LOCK

Idag är jag trött. Måndagar är pain in the ass.

Jag var ut på en länk direkt jag kom hem från skola, skönt men otroligt plågsamt var det idag. Usch. Nu ska jag koka kaffe, jag kommer inte att hållas uppe om jag inte får i mig lite koffein. Tjao.


Bild från google.

I'M AT THE FINISHING LINE AND YOU'RE JUST WAY TOO FAR BEHIND

Jag var ut för en liten stund sen på en länk, trodde jag skulle svimma på vägen ett tag. Jag har aldrig varit så yr i skallen, ni kan inte gissa hur dåligt jag mådde när jag äntligen steg innanför ytterdörren. Några glas vatten har jag iaf hunnit hinka i mig och lite bättre mår jag, men känner mig ännu lite yr. Men förhoppningsvis går det om.

Sådär annars så jag har för det mesta legat i sängen och följt med Buffy på äventyr, avsnitten på näst sista säsongen håller på att ta slut och jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till efter den sista säsongen. Buhu! Måste väl försöka hitta en annan serie.
Men nu: Kaffe och bulla med mamma och pappa.

WHY ARE YOU SPEAKING WHEN NO ONE ASKED YOU?

Efter att ha varit ut med Shaynah nu på morgonen så sitter en kopp kaffe riktigt bra. Det såg riktigt kallt ut imorse när jag tittade ut genom fönstret före promenaden, jag tror att jag idag ska söka efter en vinterjacka. Vinter kommer ju springade mot en, fy.



YOU'RE STUCK IN MY HEAD LIKE A MELODY

Det blev lite kortspel hos mormors och morfars efter svampplockningen, och förstås mera mat. Hela jag känns uppblåst och tanke av att stoppa i mig nåt mer får mig att vilja spy. Ingen lotto vinst blev det heller, jag som hade hoppats så mycket på att få vinna 8 MILJONER för att kunna åka till Africa och hjälpa till. Men i alla fall har vi haft det roligt!

Denna dag spenderade jag också utan min pojkvän, just nu är han antagligen i Nykarleby vid Pedro's och dricker öl med sitt ishockey lag. JAG tycker i alla fall att ishockey ha börjat typ ta upp all hans lediga tid, vi hinner träffa varandra max 2 gånger i veckan och då bara i några timmar. Då gör man inget annat än att se en film och sen åker hem (vilket har börjat bli otroligt enformigt och tråkigt)och som ni säkert redan förstår så tycker jag att det SUGER! Jaaja, så kan det vara ibland.
Nu ska jag lägga mig ner i sängen och följa med Buffy på äventyr.




 


SVAMPPLOCKNING SVAMPLOCKNING SVAMPPLOCKNING

Jag, min morbror, Thao och Shaynah har varit i skogen och plockat svampar idag.
Jag har ännu en gång konstaterat hur mycket jag ogillar skogen och alla insekter det kryllar av där, speciellt älgflugorna! Men kantarellerna var fina iallafall.

Åååh! Äntligen har 90210 börjat, som jag har längtat!




YOU SEE RIGHT THROUGH ME AND I CAN'T HIDE

Den oändligt långa skolveckan har äntligen lidit mot sitt slut. Hurray! Nu hoppas jag bara på att denna helg ska gå otroligt långsam.

Precis som de flesta fredagar så kommer jag att spendera den hemma framför någon bra film och bara njuta av att vara ensam. Min pojkvän har en jobbig hobby (enligt mig då förstås!), varje helg många veckor framöver kommer han att vara upptagen med att vara på isen. Tur för mig att jag inte är så beroende av honom. Hehe.

Och ja, ut på länk ska jag också. Första dagen på hela veckan som det inte regnar, då måste man verkligen passa på och springa långt.


YOU KNOW THAT I LOVE YOU

Innan jag går och lägger så ska jag läsa lite på en bok som heter VECKA 36 (skriven av Sofia Sarenbrant) som jag fick låna av Hanna förra veckan. Jag har läst mer än hälften av boken nu och tycker den är spännande och bra, men jag måste nog säga att jag tyckte att den var lite tråkig i början.
Eller så var det bara jag som inte var tillräckligt koncentrerad.

FURMINATOR AND EUKANUBA

Det har varit en lång dag för mig idag. Skolan slutade ca kl. 15:30 då körde jag typ raka vägen mot Vasa. Jag köpte ett par vanliga jeans från Gina tricot (eftersom jag har brist på byxor just nu), efter det åkte vi vidare till djuraffären (Eläinkeskus). Jag ville som sagt köpa en fisk till min fiskeskål men i djuraffären tyckte de att jag istället skulle satsa på en akavarie och så blev det.


Hehe, jag skojjade nog bara. Ingen akvarie och ingen fisk kom jag hem med... Hon vid djuraffären sade att fiskarna inte lever länge i fiskskåla, och på nåt sätt fick hon mig att få dåligt samvete över att köpa hem en fisk som jag ändå visst skulle dö så småningom bara för att jag är envis och vill ha den i en fiskskål. Så jag ljög och sa att jag skulle fundera på det där med akvarie.

Istället köpte jag en pälsborste åt Shaynah som kostade mig hela 32,50€, fyfan vilken dyr borste(!!) så nu hoppas jag verkligen att den är så bra som det sägs.
And here it is.

Jag fick också en Eukanuba hundmatspåse på köpet, hon rekommendera det när jag berättade att Shaynah löser ovanligt mycket päls. Så nu hoppas jag också att det funkar.

KEEP MY HEAD UP AND I KNOW I'LL BE FINE

Att försöka hitta 11 svåra ord från tidningar man inte ha och sen försöka göra meningar av dom när man är så fantasilös som jag är just nu. Det går bara inte. Fuck you modersmålsuppgift.

I COULD REWRITE YOUR ADDICTION

Yasmine är på besök hos oss just nu, och normal som hon är så går hon omkring och låtsas snyta sig (?). Hon är rolig dendär Yasmine. Och sen så tycker hon också tydligen om att hoppa på min säng och ropa "moostaaa", var och varannan minut. Haha.

Cool som jag är så hann jag knäppa en bild på hennes låtsas snytande.

TOUGHER THAN A LION, AIN'T NO NEED IN TRYIN'

Mått dåligt har jag gjort typ hela dagen, ingen direkt matlust alls. Men nu på kvällskvisten så känns det ändå lite bättre, så skolan blir det nog imorgon. Det är ju också skolfotografering imorgon och det vill man ju inte missa (höhö!), närå, inte är de ju så faligt bara lite jobbig.

Iallafall var jag och hälsade på mormor och morfar för en stund sen, fick även hem en fiskskål(?) som jag ska ha min fisk i. Jag har ingen aning om vilken sorts fisk jag vill ha, diskuterade detta med mormor och hon tyckte jag skulle köpa en guldfisk. Men vi får se.

Såhär kommer det typ att se ut.

DON'T BLOW THE WHISTLE, BANG BANG THE PISTOL

Idag på fysik timme fick jag en idé. På torsdag då jag ska till Vasa och så ska jag till djuraffären, jag funderar nämligen på att skaffa fisk. Hehe. Jag berättade denna goda nyheten för mamma och pappa när jag kom hem, de började skratta åt mig och tyckte jag var hur rolig som helst, typ. Jaaja, fiskägare tror jag i alla fall jag ska bli även om fiskar i allmänhet är utråkiga.

Jag har också hunnit vara ut på länk (tänk vad mycket jag har hunnit göra på den korta tiden jag har varit hemma), det regnar lite smått därute just nu.
Fastän jag inte tycker om att springa i regnet och bli extra blöt (som om det inte räcker med svetten) så var det faktiskt ganska mysigt idag, jag kände mig lite som den där ekorren i Over The Hedge när jag sprang. Sådär överenergisk.

 

Hursomhelst, det som kommer at bli extra spännand och roligt idag är att jag FINALLY får vaxa pojkvännens brösthår! DET ni ser jag verkligen framemot, ni vet ju hur känsliga pojkar är för sånt.
I'm so evil, muahahaha.

HELLO WORLD

Snart drar jag iväg till skolan.
Jag grävde nyss i min väska och kan ni gissa vad jag hittade, jo, en rutten nektarin. Yummie! Tydligen glömde jag bort i fredags att jag hade med mig något sånt, hoppas bara nu att inte mitt äppel glöms bort.
Jaajaa, vi hörs sen när jag kommer hem.

I LIVE WHERE THE SKY ENDS

Det kändes som en evighetsprojekt att möblera om rummet, men nöjd blev jag i alla fall.
Efter allt slitande lade jag mig ner i sängen för att följa med Buffy på äventyr, jag har nu börjat på näst sista säsongen. Sorligt att det snart börjar ta slut, men som tur är så börjar ju Gossip Girl och 90210 snart.
Innan jag går och lägger mig så ska jag ta med Shaynah ut en stund, jag känner mig lite illamående men det kan bero på att jag inte har rört på mig idag, bara suttit inne. Jaaja, nu ska jag bege mig ut innan det blir mörkare.

EVERY MORNING I LOOK AT YOU AND SMILE

Jag är trött. Och kanske lite hungrig.
I allafall håller jag på att koka kaffe åt mig själv, det blir en sen frukost idag. Fint väder är det också därute så senare blir det antagligen en långpromenad. Efter promenaden tror jag att jag ska möblera om rummet. Det får bli dagens projekt.


MUSHROOM MUSHROOM MUSHROOM MUSHROOM MUSHROOM

Fyfaan vilken jobbig dag det är idag. Jag beter mig som en bitterfitta, alla människor får mig irriterad. GAAAH!
Jag fösökte lugna ner mig med en promenad tillsammans med Shaynah, men inte ens han kunde få mig på bättre humör.
Någon jävel hade slängt en kokad äggula i diket som Shaynah förstås hittade, jag försköte få honom att släppa den men han skulle prompt ha den. Suck! Så i munnen var äggulan ända tills vi kom hem på gården, och inte ens då ville han släppa den så jag gav upp och lät honom äta den. Disgusting, I KNOW!

Efter det försökte jag lugna ner mig med att fotografera svampar. Och det gick faktiskt lite bättre!

DON'T TELL ME YOU'RE SORRY ´CAUSE YOU'RE NOT

Härligt med en dusch efter en promenad tillsammans med Shaynah och Emma. Mitt hår var så äckligt smutsig imorse, ugh.
Just nu sitter jag och mumsar i mig en nektarin, vi har typ kylskåpet fulla med dem. NamNam. Efter några Buffy avsnitt så ska jag nog så småning om börja gör mig redo för kvällen. Har inga stora planer, eller egentligen inga planer alls men det betyder ju ändå inte  att man inte kan fixa till sig.

Ciao!

I'VE NEVER SEEN ONE LIKE THAT BEFORE

Nu har jag varit ut på en långpromenad med Shaynah. Vi träffade på en "hemlössnigel", jag försökte mitt bästa att ta foto på den med min Iphone. Och resultatet ser ni nedan..
Min Iphone verkar ha gått i nån sorts pension, jag tror det börja vara dags att uppdatera sig. Man ser ju inte helst att det är en snigel på bilden, suck.   Fuck you Iphone 3gs.

I LOVE YOU LIKE A LOVE SONG BABY

Nu har jag varit mycket snäll, jag har varit och handlat istället för mamma&pappa. De är som vanligt upptagna med arbete.

Denna fredag ska jag för det mesta hänga med Buffy, men sen senare ska jag bege mig ut på en länk. Jag börjar känna mig så lat nuförtiden när det gäller träningen, jag måste erkänna att min motivation inte är på topp längre. Det känns mer som att jag måste ut och röra på mig istället för att jag vill, det är då motivationen sjunker. Men jaaja, det går väl om så småningom.

Runt en 10-11 -tiden kommer pojkvännen hit, vi hinner antagligen se en film och sen så blir det typ lördag. Sjukt tråkigt att ishockey tar upp nästa all hans tid.


HOW DOES IT FEEL TO BE DIFFERENT FROM ME, ARE WE THE SAME?

Kvällen har såklart spenderats med pojkvännen, därför den dåliga uppdateringen. En annan orsak är också att jag inte hade någonting roligt att komma med. Sen att jag hela dagen har känt mig frustrerad, besviken och orolig inombords är ju en annan femma. Dagens bästa nyhet är att mina morbröder och deras andra hälft kommer på en snabb visit nästa helg. Jag är glad att jag har mycket att se framemot denna höst. Kanske jag slipper min "höstdepression" eller vad det nu än är som brukar få mig att vara underlig under vinterhalvåret. Men nu är det nog dags för mig att krypa ner under täcket så jag hinner få min skönhetssömn innan klockan ringer. God natt på er kära bloggläsare!

I MAKE YOU BLOOM LIKE A FLOWER YOU'VE NEVER SEEN

Hur snäll är inte jag som är i skolan en timme extra bara för att min syster bad mig?!
Just nu sitter jag i skolans cafe och hungrar ihjäl mig. Men om ca 15 min så får jag styra kosan mot Oravais, vilket tar ännu 30 min innan jag slipper hem och får föda (alltså mat, inte att jag ska föda barn).
Kan inte klockan ticka lite fortare?

I WISH I COULD RIP OUT A PAGE OF MY MEMORY

Fyfaan vad trött jag är! Ville knappt stiga upp när klockan ringde för ca. en timme sen, och som vanligt har jag lust att lämna hemma och sova. Men vi slutar åtminstone 14:20 idag, så denna dag borde i allmänhet gå ganska fort.

Happyface eller hur?!

RiRi

Öhm, jag undrar vad Rihanna tänkte när hon slängde på sig denna outfit? Vad försökte hon riktigt framhäva?
Jag antar att alla har sina dåliga dagar.

YOU HAVE ALWAYS BEEN MY WILDFLOWER

Okej jag ville vara lite flexibel (läs: lat) idag, så jag kombinerade en powerwalk med joggning och det tillsammans med Shaynah dessutom! Vi powerwalkade 2,5 km och joggade 2,5 km, så alltsom allt blev det då 5 km (No shit!). Shaynah är duktig han, inte en enda gång stannade han upp för att snoka bland buskarna i diket. Så till de som tror att Chihuahuorna (stavning?) är knähundar som bara ska bäras omkring och inte orkar nåt själv kan gå och gömma sig nånstans. Hehe.

Innan jag går och lägger mig så måste jag se igenom finska orden som vi ska ha förhör på imorgon. Orkah! Efter det blir det först ett telefonsamtal med B-friend och sen back to Sunnydale. Åtminstone för en liten stund.


I’M READY TO SHOOT INTO THE SKY

Det blåser så hårt där ute så tanken av att sätta på mig joggningskor och bege mig ut i kylan får mig att vilja slå mig själv för att jag inte kan sitta still. Jag tycker redan synd om mitt huvud och mina öron, tyvärr hittar jag ingen mössa eller pannband. TYPISKT!

Idag lyckades börja på mitt lärdomsprov, så ni kan ju gissa hur stolt jag är över mig själv. Jag har nästan skrivit klar inledningen (WOW!) så jag är på god väg. Någonting annat märkvärdigt har inte hänt för mig idag.
Jaaja, nu ska jag bege mig ut i höstkylan. BRRR!


INSIDE THE BOX


I CAME TO WIN, TO FIGHT, TO CONQUER, TO THRIVE

Fyfan vilken tung dag det har varit idag, det kändes som om den aldrig tog slut! Skoldag från 10-20 är nog alltför läng!!! Jag kom hem 20:30, for direkt ur på en snabbt promenad med Shaynah. Efter promenaden var det Idol som gällde. Men nu blir det sängen, jag är otroligt trött.


TAKE A PICTURE OF ME WITH A KODAK

Kom nyss hem från Kokkola, jag har varit moraliskt stöd åt Hanna, Thao och Selina. Hehe. Det har varit en lång dag, men roligt har vi haft.

Nu innan Svenska Idol börjar så ska jag ut på en länk, för imorgon kommer jag knappast att hinna träna alls. Och jag har inte varit så aktiv på den fronten...

Imorgon blir det skoldag mellan 10:00 - 20:00. SUCK!

IT' S GETTING LATE BUT I DON'T MIND

Gårdagen var mycket lyckad, även om Melody inte är en av favoritställerna så hade vi ändå hur roligt som helst. (Och fri inträdesbiljetter var ett plus i kanten.)

Idag har jag bara tänkt ta det lugnt, fara ut på länk och sen besöka Sunnydale. Och om jag är ritkigt flitig så kanske jag börjar på med mitt lärdomsprov som faktiskt är viktigare än allt som jag skrev just. Höhö.

Men senare ska jag ha myskväll med min pojkvän, jag tror han ville se filmen
Green lantern med Ryan Reynold i huvudrollen. Ännu en såndär typiskt Marvel film som pojkar absolut MÅSTE se. Hoppas den är bra nu bara.

MY HEART IS A DANCER BEATING LIKE A DISCO DRUM

Hela gårdagen spenderades *trumvirvel* i sängen framför en massa buffy avsnitt.
Jag som skulle vara duktigt och päbörja mitt lärdomspov, suck. Vilken besvikelse jag är. Nåjaa, jag har ännu morgondagen på mig att gottgöra mig själv.


Ikväll står det utgång på schemat, jag funderar för fullt på vad jag ska ha på mig men som vanligt ser mitt klädskåp tom ut. Att den alltid måste göra det när man måste klä upp sig.
Hur som haver, nu måste jag antagligen ta mig i kragen och slänga mig i duschen innan klockan tickar iväg och jag står naken när mr. B-friend kommer.


YOU AND ME TOGETHER, NOTHING IS BETTER

Jag med mina dåliga uppdateringar.

Runt halv 7 -tiden åkte vi iväg till Nykarleby för att se en fotbollsmatch eftersom min morbror var med och spelade. Den var väl lite smått spännande, det dåliga med matchen var väl att det inte fanns en riktig domare. (Och inte en visselpipa heller för den delen...)
Varmt var det inte heller att sitta ute, men min söta pojkvän hade tagit med sig kaffe och bullar åt oss. Det blev lite mysigt att sitta och dricka kaffe och äta bullar, och ett plus i kanten var att kaffemuggen värmde bra mellan händerna.



Imorgon efter skolan har jag planer på att (försöka) börja skriva lärdomsprovet. Minun poikaystäväni (nu är jag nog cool som slänger in lite finska. HAHA!) kommer ändå att vara på träning hela kvällen så jag tänkte att jag kunde passa på att göra nånting vettigt för en gångs skull. Höhö.

Men nu ska jag städa bort lite saker från sängen så att jag får plats, sen blir det off to Sunnydale (Buffy).

RSS 2.0