A SUPERWOMAN CHICK YOU KNOW THAT I AM

Jag tycker att det är himla tråkigt med en massa inlägg utan bilder men tyvärr så har jag inga intressanta bilder att bjuda på.

Direkt jag kom hem från skolan idag åkte jag hem till mina kära morföräldrar, jag chillade med Thao under tiden min morbror fixade grunden till spisen de håller på att bygga i vardagsrummet. Vi hade det sjukt roligt, inte bara åt hennes halvfärdiga ullsocka (som btw såg en aning misshandlad ut) utan sådär i allmänhet också. Haha. Ut på en promenad med hundarna hann vi också, vilket tog en halv evighet att gå endast 3,5 km. Det var en så trevlig måndagskväll att jag för ett ögonblick trodde att det var fredag.

Min telefon blev också utan ström i nåt skede så jag fick ingen kontakt med omvärlden (alltså FB, HAHA).
Jaaja, som vanligt innan läggdags så blir det nån film. Ikväll ska jag fortsätta på F.R.I.E.N.D.S, de är så himla roliga.
Godnatt!


LET'S JUST GO WITH THE FLOW

Det är en friskare Lien som sitter och bloggar just nu, lite halsont har jag ännu men ingenting värre.
Jag gick på en kort liten höstpromenad tillsammans med lilla Charlie idag. Det var skönt att få vara ute och röra sig lite när man mest har legat i sängen framför en massa filmer. Imorgon blir det skola, vi börjar med en ny period då vilket också betyder att vi har ett nytt schema.
Som ni säkert också har märkt så har vi ändrats till vintertid idag, jag såg även att det har blivit vinterhastig på vägarna. Vintern kommer med stormsteg.

Ja, jag tänkte bara skriva att jag har blivit frisk och hoppas på att inte få något mer fel till nästa helgens bravader. För det verkar vara så att jag blir sjuk när jag blir för excited. Haha.


CLOSE YOUR EYES AND YOU MIGHT BELIEVE

Jag har knappt ätit nåt idag pga mitt halsont, det gör ont och bränner i halsen varje gång jag sväljer. Jag som skulle ha lust att trycka i mig en massa godsaker idag lär få avstå. Suck.

Denna dag har jag inte gjort något annat än att legat i sängen, tittat på en film och när jag mådde som bäst var jag ut med hundarna en sväng. Imorgon planerar jag att bli frisk, jag skulle gärna vilja gå på en höstpromenad.


SJUKLING

Jag trodde febern var på väg bort igår kväll eftersom jag mådde hur bra som helst då. Men tyvärr så vaknade jag upp med en 38 graders feber och halsont. Det blir väl att pimpla i sig ännu mera tabletter idag..


FEVER

Vaknade flera gånger inatt för att jag hade feber, men så smart som jag var trodde jag att jag bara drömde. Så off to school I went, men kom hem efter att jag konstaterade atr det var alltför jobbigt.
Here I am, sitter med en 38,9 graders feber på en FREDAG! Av alla dumma dagar så måste jag bli sjuk när det är helg. Suck!
Jag ska sitta och drick Finnrexin och pimpla tabletter tills febern förflyttar sig bort.


YOU COULD'VE BEEN A PART OF A MASTERPIECE

Jag har inte haft så mycket att skriva om de senaste tiden, det enda jag har gjort är att deppa över hur trist allting är just nu.
Men hursomhelst så ska jag på dubbeldejt imorgon och det mina kära vänner ser vi framemot. Hah'


MIRROR MIRROR ON THE WALL, HERE WE ARE AGAIN

Jag och min pojkvän har gjort egna hamburgare idag, och de blev faktiskt riktigt goda. Mättna och belåtna smättade vi på en film och somnade. Hehe.
Han for hem för en timme sen och jag sitter just nu och försöker läsa lite till provet vi har imorgon. Hellre skulle jag vilja ligga i sängen och se en film tillsammans med hundarna. Suck.


I'M STUCK IN SOME KIND OF LOVE PRISON

Som vanligt hade vi kundbetjäning idag. Jag kom hem ca 20:30, var ute med hundarna en stund innan jag gick in och hoppade i duschen. Efter att ha gjort två fotvårder känner man sig inte så speciellt fräsch.
Hade tänkt läsa lite på fysik eftersom vi har prov imorgon men tyvärr är jag för lat för sånt just nu så jag får läsa igenom det lite imorgon och ta det på talang.

Innan jag går och lägger mig så ska jag se senaste avsnittet av Gossip Girl.
XOXO


I SEE IT WRITTEN ON YOUR FACE

Jag har kommit ett steg närmare att bli klar med lärdomsprovet så min ångest har släppt lite. Haha.

Det var en trevlig middag vi hade hos Misas, efter middagen for vi alla till Mäkken för att äta varsin McFlurry. Alltid lika delicious. Jag tyckte det var en mycket trevlig söndag, men förstås blir det allt mycket roligare när man umgås med de man trivs med.

Igår hade vi lilla miss Yasmine på besök, ni skulle bara veta hur roligt vi hade det. Hon håller på att bli riktigt stor den där damen ju! Det är bara synd att vi inte träffas så oftast, men varje besök uppskattas VÄLDIGT mycket!


SÖNDAG

Min lillebror spydde nyss ner halva köksgolvet, so I guess spysjukan is in tha house.

Jag ska så småningom börja fara mot Jakobstad, Misa har bjudit dit oss på mat. Men för mig lär det bli en ganska lagom lång visit eftersom jag tydligen har ett prov att läsa på. Suck, usch vad jag inte ser framemot att börja skola igen.


I ONLY MISS YOU WHEN I'M BREATHING

Ikväll ska jag umgås med min pojkvän som jag inte har sett på en vecka. Han tyckte att vi skulle baka pizza så det är väl det vi ska göra ikväll.


JENNIFER HUDSON FT. DAVID GUETTA - NIGHT OF YOUR LIFE


I GUESS YOU NEED MORE TIME TO HEAL

Jag kom nyss hem från Thaos, har varit där sen klockan 14 idag. Vi har ätit kebab med franska och talat om roliga händelser och annat skit.
Det var meningen att jag skulle köra lillasyster och hennes kompis när jag kom hem men tydligen hann pappa före. Lite dåligt samvete har jag över att jag kom hem lite sent men tur att pappa kunde köra dem i alla fall.

Ja, det blir väl en "sittahemmaförmigsjälv" kväll ikväll, och så småningom börjar ju idol också (bara jag kommer ihåg det), det ska jag se på ikväll och sen senare blir det en film innan läggdags.
Fan vad jag blir led dethär, so boring.

-


Bloggar från Iphone

Jag har en hemsk huvudvärk som gör att jag mår illa. Jag hatar att jag måste må så här hela tiden.

Vi ska snart iväg till Forssa(?) för att vaccinera lilla Charlie, mina småsyskon som nu också har fått höstlov ville mer än gärna följa med. Vi kommer att måste låna mosters bil eftersom jag aldrig tycks få tillbaka min. Men nog ska väl det också gå bra bara jag kommer underfund med hur man startar den och stänger av den. Hehe. (det finns en såkallad startknapp i bilen)

När jag kommer hem ska jag bara lata mig i sängen, kanske sticka lite på halsduken. Annars så ska jag vara osocial idag, no answering my telephone. Eller okej, undantag för de jag inte är irriterad på.


SÖTNOSAR <3


WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE

Det skulle vara roligt att ha nåt att göra på höstlovet men jag antar att jag ska vara nöjd över att få vara ledig en hel vecka istället för att klaga.
I alla fall var jag och handlade garn tillsammans med mamma och Danny idag, så som tidsfördriv så håller jag just nu på att sticka en halsduk åt mig själv. Och när jag inte stickar så är jag med mina hundar, vad skulle jag göra utan dem. De om nån håller mig busy.

Jaaja, istället för att beklaga mig över hur tråkigt jag har det så ska jag försöka se en skräckfilm helt själv. The Messengers heter filmen, Kristen Stewart är en av huvudrollerna. Här nedan har ni Trailern.



IF YOU WALK AWAY EVERYDAY IT WILL RAIN

Jag är fortfarande helt slut efter helgen, mitt sömnkonto kan inte bestå av många timmar.
I alla fall har jag spenderat denna dag med att göra precis ingenting, jag hade tänkt åka iväg och köpa hem garn så att jag kan börja sticka en halsduk åt mg själv men latheten tog över. Så istället har jag laddat ner musik, umgåts med Thao och min morbror som var hit en sväng och så har jag sett senaste avsnitten av Desperate Housewives.

Förhoppningsvis gör jag mera imorgon. Men nu har jag tänkt se filmen Midnight in Paris med Owen Wilson & Rachel McAdams i huvudrollerna, det är en romatisk komedi film.


HELSINGFORS

Helsingfors resan var awesome, vi hade hur roligt som helst. Men när har vi inte det liksom, så knäppa som vi är. Haha.

Britney spears var bra tyckte jag, hon var lite stel i början på konserten med det verkade släppa lite efter en stund. Men jag skulle gärna ha velat se henne på 90 -talet då hon var som bäst, jag slår vad om att det skulle ha varit ännu mera AWESOME!
Efter konserten åkte vi iväg med taxi (ofcourse) in till stan på en avskedsfest, kvällen slutade lagom sent och vi alla stupade i sängen efter lite kebab och pommes frites.

På lördagen var det först shopping som stod på listan, senare blev det utgång. Vi hade en sjukt roligt kväll/natt, jag hade kunnat dansa hela kvällen om jag fick men tyvärr så blev vi tvugna att åka hem lite tidigare. Om ni vill läsa lite mera exakt vad vi gjorde så kan ni gå in på Thaos blogg (som ni hittar under länkar), där finns det även bilder från resan.

Det for en hel del pengar på resan men med mig hem fick jag i alla fall fyra olika tröjjor. Så nåt fick jag i alla fall köpt.



BLOGGING FROM HELSINKI

Vi kom hem kanske en 4 -tiden imorse, vi gick och lade oss nästan direkt vi kom hem.

Vaknade imorse runt kl. 10, jag var nyss i duschen, ska väl så småningom börja göra oss klara för shopping på stan. Därefter blir det mat och karkkishop! Haha.

Gårdagens enda måltid. Mycket mättande.


FEELING SICK

Imorse vaknade jag med en hemsk huvudvärk, jag började må otroligt illa när jag steg upp ur sängen. Jag spydde 2 gånger, började tveka lite om jag skulle åka till Helsingfors eller inte. För när man en gång är i Helsingfors vill man ju inte vara sjuk och ligga inne. Men jag tog en chans och steg på tåget.
Så det är där jag är just nu, jag har sovit en stund så just nu känns det helt ok faktiskt om man bortser från att jag fryser så in i.. Men hellre det än att känna att man måste spy hela tiden.


PACKA PAPPAS KAPPSÄCK

Packat och klart!
Det tog en halv evighet att packa (jag hatar att packa för er som inte visste det). Nu hoppas jag bara på att jag har med mig allt som ska med. Jag åker ju som sagt ner till Helsingfors med tjejerna imorgon bitti, det blir först Britneys konsert som står på schemat och därefter ska vi vidare på en avskedsfest. Lördagens planer är ännu oklart, men jag slår vad om att vi kommer att göra nånting roligt då också.

Just nu sitter jag och väntar på min morbror ska komma och hämta mig så vi kan åka iväg till Bennäs. Jag ska övernatta hos Thao eftersom det blir enklast så. Dessutom bor hon bara några km från tågstationen så då behöver vi inte stressa imorgon heller.

Jag kommer att sakna dehär två töntarna.

WHO'S GONNA CATCH ME WHEN I FALL?

Jag sitter just nu och njuter av en kopp te, ska snart sätta igång senaste avsnitt av 90210.
Det blir en kort dag imorgon, vi slutar redan 12:45 då blir det att åka raka vägen till apoteket för att hämta Shaynahs medicin (de hade dem inte i lagret när jag var dit idag) och sen direkt hem för att packa. Jag ska fösöka packa smart denna gång, så det blir väl typ att dra ut alla kläder jag har för att se vad som ska med. Höhö. Nej nu skojjar jag nog bara, inte är det så big deal, vi är ju bra där ca. 2 dagar.

Nåjaa, nu ska jag nog ta och sätta igång filmen så det inte blir alltför sent.



YOU'RE THE ONLY ONE WHO EVER DROVE ME CRAZY

Ikväll ska jag vara med min pojkvän, jag ska straxt åka hem till honom bara mamma och pappa kommer hem från affären. Ihelgen åker jag ner till Helsingfors, det kommer bli awesome att få spendera lite tid med tjejerna. Lika awesome är det att få se Britney Spears för första gången.





'CAUSE THERE'LL BE NO SUNLIGHT IF I LOOSE YOU

Det var en lättnad att få höra att Shaynah inte hade något värre fel än vanlig epilepsi. Från och med imorgon ska han börja ta tabletter som ska minska på anfallen, och så blir det blodprovstagning igen då om ca. 3 veckor för att se att allt är okej.

Även om jag är oerhört glad över att Shaynah mår bra så måste jag nog ändå erkänna att det stack till lite när jag fick höra vad det blev att kosta för undersökningen. HUNDRAFUCKINGSJUTTIO EURO!! Så nu ekar mitt bankkonto en aning, men sålänge hunden mår bra så gör det ändå inte så mycket.


LOVE MAKES YOU STUPID

Det har varit skönt med lång ledigt.
Helgen kom och gick och storstadsborna åkte hem redan på söndag, vilket var alltför tidigt. Men vi får träffas denna helg istället.
Denna kväll har jag varit med min pojkvän, vi tog med oss Charlie ner till stranden för att leka lite. Han tyckte att allt var intressant, det skulle provsmaka och sniffas på allt.
Imorgon ska jag ringa till veterinären angående om Shaynahs epilepsi, det verkar har blivit värre med tiden och jag har nu förstås fått för mig att han skulle ha nån slags hjärntumör. Vilket jag hoppas att han inte har.
Men hur som haver, innan jag går och lägger mig så ska jag se nån film eller så några avsnitt av SATC.


IT'S FAR FROM WHAT IT WAS LIKE

Inte har jag gjort någonting vettigt idag heller. MEN har jag hunnit träna, bakat cheesecake och ätit samtidigt som jag såg på The Simpsons. Jag gjorde åtminstone mer idag än vad jag gjorde igår.
Ikväll funderar jag på att baka en Browniepaj med snötäcke som det så fint heter. Jag hoppas att den smakar isåfall.

ALL YOUR NOICE IS MESSING WITH MY HEAD

Ligger i soffan och ser på Fast Five tillsammans med mina syskon och mina små prinsar.


WATCHING TV

Vad gör man på sin lediga dag när man inte få ta sovmorgon? Jo, man ligger i soffan tills klockan blir alltför mycket.

Igår fick vi hem en ny TV, 52" stor är den. And I like it! Men det skulle vara bättre om den skulle vara i mitt rum. Hehe. I alla fall så ligger jag och ser på Rachel Ray, längesen sist.


YOU'VE BECOME WHAT YOU DESPISE

Tänkte bara slänga ihop ett snabbt inlägg innan jag ska iväg till pojkvännens för en filmkväll.

Denna skoldag har gått otroligt långsamt! Den sniglade sig helt enkelt fram. Men som tur är så är vi lediga i hela fyra fuckings dagar! A-M-A-Z-I-N-G man kan ju kalla det till en Pre -höstlov, hehe. Ihelgen kommer också mina morbröder och deras andra halvor från Storstaden för att hälsa på. Så nåt har jag i alla fall att göra de närmaste dagarna.


YOU SEE POTENTIAL IN ALL MY FLAWS

Idag gjorde jag som sagt den praktiska delen av lärdomsprovet, jag gjorde en fetsmake -up. Thao var snäll och ställde upp som modell, jag blev faktiskt nöjd med resultatet (trodde faktiskt att jag skulle misslyckas). Om jag skulle ha varit smart så skulle jag förstås ha tagit bild med min Iphone så kunde ni också få se hur det blev, men det är lite försent påtänkt nu. Hehe.

Innan klockan hinner bli alltför mycket så tänkte jag vara flitig och tittat lite igenom mitt lärdomsprov. Kanske kommer jag på nåt smart att skriva eller så inte.

Imorgon är det min (och alla Optima studerande) sista dag i skola för denna vecka, DET ni är en big Hallelujah moment! Varför kan inte alla veckor vara som denna.

@ school

När jag kommer hem från skolan ska jag ge mig ut på en länk. Nu ska det börja tränas igen! Ikväll blir det att planera lite inför morgondagens sminkning och sen en filmkväll med pojkvännen. Ingenting speciellt.


NYTT I GARDEROBEN

Igår var jag och hämtade ut mitt H&M paket från posten, i den låg en massa kläder som jag hade beställt och som vanligt så såg de flesta klädesplaggen bättre ut på bild än i verklighet.
Men en "läder"kjol, två svarta cardigans och en pastell färgad topp valde jag att behålla, resten skickar jag tillbaka.

'CAUSE IN MY CASTLE I'M THE FREAKING MAN

Idag mår jag dåligt, det känns som om jag skulle ha druckit flera liter alkohol igår fastän jag inte har gjort det. Jag känner mig yr vilket gör att jag får en känsla av att vilja spy hela tiden. För en stund sen försökte jag äta lite mat, tänkte att det kanske skulle få mig att må lite bättre men icke. Så jag tror jag ska spendera min söndag i sängen tillsammans med en garn nysta (jag håller nämligen på att försöka sticka ett par sockor till vintern).

Ps.
Thao, glömde du nåt hos mig igår? Hehe.
Ds.

OCTOBER SUNDAY

Igår var jag på min kusins 1 -års kalas, där bjöds det på mat, tårta och kaffe. Efter kalaset hade jag en filmkväll med pojkvännen, vi tittade på filmen Source code med Jake Gyllenhaal i huvudrollen. Filmen var en aning underlig men sorligt mot slutet. När filmen tog slut så var det också dags för mr pojkvän himself att åka hem, jag tog natten runt 1 -tiden. Imorse blev jag väckt av Charlie klockan 8, jag steg upp och såg till min förvåning att det inte fanns en enda pisspöl eller någon bajskorv nånstans. Kanske har han lärt sig att man ska sova på nätterna och inte göra sina behov?!


RSS 2.0