WE AIN'T GOT NOTHING WITHOUT LOVE

Jag tänkte nästan dö av hunger idag. Dum som jag var så åt jag knappt nåt imorse eftersom jag inte alls kände mig hungrig då. Min sallad som jag hade till lunch lugnade hungern en liten stund men sådär annars så kände jag mig typ svimfärdig hela dagen. Så just nu i denna stund sitter jag och äter som en häst.
Om jag minns rätt så är min pojkvän påväg hit om en liten stund, vi ska se film och dricka kaffe ikväll. Lite jobbigt är det när jag alltid kommer hem efter fem, jag hinner inte göra så mycket. Tiden när man är hemma går alldeles för fort, om det ändå skulle göra det när man är på praktik. Ja, mitt positiva jag varade inte så länge.
Ne, nu ska jag äta upp maten och surfa runt lite innan jag måste vara social igen.

I'VE BEEN EVERYWHERE LOOKING FOR YOU

Okej, only 20 days to go. Haha.

Jag har inte gjort nånting annat än klistrat fast små svenska/finska lappar på olika produkter idag. Men konstigt nog så har de här två dagarna gått fort, imorgon är det redan onsdag.
(Värst vad jag är positiv nuförtiden, jag har sekärt slått huvudet nånstans.)

Ikväll ska jag umgås lite med springmattan och förhoppningsvis blir allt lite bättre (för en liten stund i allafall.)
Just nu håller jag på att bli tokig, jag känner mig snurrig av tankarna i mitt huvud. Jag tror bestämt jag tänker för mycket...

Men i allafall så kommer min moster och familj hit på besök i helg, det kommer att bli trevligt.
Ja, inte har jag väl nåt mer intressant att berätta åt er inte så jag avslutar detta inlägg här.

I WEAR MY HEART ON MY SLEEVE

Jag lovade (typ) ju er att visa vad jag fick igår, så här har ni.

Mamma kom hem igår med min Sexybysweden jacka som hon beställde åt mig för ca. en månad sen, och mittiallt dyker min pojkvän upp med Ipad 2. Helt oväntat. Eller jag visste ju vad jag skulle få av dem till födelsedagspresent, men jag visste bara inte när presenterna skulle komma. Hehe. Luckiest girl in the world. Nästa vecka kommer det förhoppningsvis mera presenter, det är det enda roliga när man fyller år nuförtiden.


Bilden på Ipaden är lånad från google.

GODMORGON!

Jag ska straxt börja bege mig mot Kvevlax där min praktikplats ligger. Jag kommer att komma hem först klockan 17:30, då ska jag visa er vad jag fick igårkväll. Nu talar vi alltså om mina födelsedagspresenter, jag fyller ju nästa veckas fredag för er som har missat. Hehe.

Nej nu måste jag nog börja klä på mig, jag ska ju hinna ut me hundarna en sväng ännu innan jag far. Ha en bra tisdag!


IF YOU'RE SCARED YOU BETTER RUN

Första praktikdagen avklarad! Nu är jag bara en aning trött och lite hungrig. Charlie är så himla mammig av sig idag, jag fick inte ens gå på toaletten när jag kom hem utan att han stod utanför och gnällde högt. Suck!

Bara jag orkar stiga upp ur sängen så ska jag fixa mat åt mig. Efter helgens bravader så har jag märkligt nog gått ner 2 kg. Så jag antar att jag måste äta.


Söndag

Gårkvällen firades lillajul tillsammans med min morbror och Thao. Vi hade det riktigt julmysigt även om jag var en aning tröttare än vad jag brukar vara. Vi såg filmerna Merry Christmas mr Bean och A Christmas carol, drack glögg och åt julstjärnor. Vi avslutade kvällen med två omgångar Alias, och förstås vann jag och Thao båda omgångarna.


Idag har jag legat i sängen ända tills nu. Det har varit både skönt och äckligt. Haha.
Jag har äntligen orkat släpa mig ur sängen och hoppat i duschen, så nu känner jag mig en aning fräshare. Så småningom ska jag umgås med min pojkvän. Vi planerar på att det lugnt och se en trevlig film.

Imorgon börjar min första praktikdag, jag börjar som tur klockan nio men slutar tyvärr först klockan fem. Men nåjaa, på fredag är det skatteåterbäringsdag och sen på lördag åker vi iväg till Vasa för att handla julklappar åt nära och kära. Tänk att det snart är jul.


JULFEST IT IS!

Nu sitter jag här nyduschad.
I duschen lade jag silvershampo i håret och höll tummarna på att håret inte skulle bli grönt (hehe), och jag tror (med risk för inbillning) att mitt hår har fått en annan färg. Färgen ser lite gråare ut men det återstår att se när jag har fönat det. Imorgon får jag fråga Thao om det jag tror kan stämma.
Åjåj, vad skulle jag göra utan henne! :D

I allafall så har jag ca. 2,5 h på mig att bli färdig till julfesten, och jag har inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig ännu. Ska jag vara tråkig och ha jeans med en finare topp eller ska jag va riktigt fin och ha klänning? Och sen skulle jag gärna vilja ha rött läppstift men of course så är mina läppar helt torra. SUCK!
Jaaaja, nu måste jag nog börja fixa mig.
Ha en skön fredagskväll allihopa.

TORSDAG

Idag är jag återigen trött, men som tur så är det fredag imorgon!

Vi har haft Biodroga skolning idag som var allt annat än roligt. Men i alla fall fick jag en Medic skin ansiktsbehandling i slutet av dagen vilket var otroligt skönt och avslappnande!

Just nu sitter jag och läser till provet vi har imorgon, det är inte roligt det heller. Vilken tråkig dag.


WHAT THE FUCK

Och mittiallt fick håret en mörkare färg...

Jag måste erkänna att jag saknar lite mitt äckliga blonda hår, men det här är väl okej det med. Jag ville egentligen ha samma färg som jag hade i vår (askblond), men nu är jag lite förvirrad. Denhär hårfärgen jag har är väl ändå inte askblond va? Den är ju kanske lite ljusare på bilden än i verklighet, men jag antar att Thao kan berätta åt mig ihelgen vilken hårfärg det är jag egentligen har. Ååh, vilket stort problem jag har. HAHA.

Hursomhaver så har jag inte alls gjort så mycket idag. Jag har hunnit med en powernapp, tränat lite och nu sitter jag här. Det blir antagligen Friends och att sticka klart ullsockorna åt lilla Yasmine så småningom. Men först blir det att ta ut hundarna en sväng.

NESQUIK

Just nu sitter jag hemma hos Thao och dricker Nesquik. Det är alltid god oavsett när man dricker det. Jag är helt slut efter dagens kundbetjäning, men det gör inget eftersom det var sista gången. Hallelujahmoment!


AS LONG AS WE BOTH SHALL LIVE

Breaking dawn part 1 var sjukt bra! Jag längtar redan tills andra delen kommer på bio. Haha.

Jag har ätit så mycket godis idag att jag nästan får ångest, men alltid under vinterhalvåret äter jag som en gris så jag antar att allt är som det ska iår också.
Imorgon har vi ju också vår sista kundebetjäning ever!! Ni kan inte förstå hur bra det känns, nästan så bra att jag ser fram emot morgondagen. Höhö.
Nåjaa, jag kommer att avsluta denna kväll med att sticka samtidigt som jag ser på några Friends avsnitt (as always).
Godnatt på er kära läsare!


BIO + GODIS

Ikväll ska vi på bio, vi ska äntligen få se Breaking Dawn! Och det firar vi ju med att köpa nästan 1 kg godis vid Makuuni. Höhö.

Btw. Yrkesprovet idag gick verkligen åt skogen.


WE'RE CAUGHT IN THIS MOMENT

Jag sitter just nu och svettas framför dataskärmen men det beror bara på att jag nyss var på springmattan.
Helgen kom och gick och mitt i allt så är det lilla jul nästa lördag! Shit vad det går fort. Jag måste så småningom börja julhandla.

Det enda jag har gjort idag är att sticka, jag stickade klart ullsockorna åt pappa och så håller jag också på att sticka en halsduk åt mig själv. Jag kom också just på att vi har typ sista yrkesprovet imorgon och jag har inga förväntningar på att det ska gå bra men hoppas kan man ju alltid. Hööh.

Jaaaja, nu ska jag göra lite övningar med kettlebellen och sen blir det Friends.


IT'S THE MOST BEAUTIFUL TIME OF THE YEAR

Igår hade vi en julkväll. Vi åt pizza och drack julmust, byggde ett pepparkakshus och drack glögg, skrattade och hade oss. Och förstås spelades julmusiken på högsta volym. Det var en mycket trevlig kväll.

Vi dekorerade varsin sida på pepparkakshuset, och jag kan lugnt säga att min sida blev finast. Haha.


FÄRGAR UTVÄXTEN


En snygging från yttre rymden.

GÅRDAGENS KALAS




Det var en mycket blyg liten dam vi hade hemmas hos oss igår. Hon var så blyg att hon inte ens ville blåsa ut ljusen på sin egen tårta och inte heller ville hon öppna presenterna själv. Söta Yasmine.

Brrrr..

Sitter i Nykarleby och ser på hockey.
It's freezing cold in here, I think I'm gonna loose my toes tonight.
Se så frusen och jag är. Haha. Snygga jag.


FREDAG

Vi fick göra egna behandlingar hela dagen i skolan, från klockan 8:00-12:50. Skönt var det att bara få slappna av. Jag har stressat upp mig så mycket denna veckan att jag till och med glömde bort att det är fredag idag. Sjukt!
Om en ca. 1h bjuds det på tårta och kaffe till Yasmines ära. Lilla damen fyllde ju år denna tisdag, stor och duktig har hon blivit.
Efter kaffe och tårta blir det att åka iväg till Nykarleby på ishockey, och detta gör jag för min pojkväns skull. Hockey är inte riktigt nåt för mig men ibland måste man vara lite snällare än vanligt. Höhö.

Någonting annat kommer jag knappast att hinna med ikväll.

I WILL NEVER WIN THIS GAME WITHOUT YOU

Charlie fick sin andra vaccination idag. Lillen var lika duktig som vanligt förutom att han yrade omkring som en galen kyckling när vaccinet började sprida sig i kroppen. Förutom det så har jag inte gjort nånting alls, bara stickat klart den ena ullsockan åt pappa. Så småningom ska jag sätta på senaste avsnittet av 90210 och Desperate housewives. Det är skönt att inte behöva stressa inför morgondagen.


CRASH INTO ME

Yrkesprovet gick väl sådär.. Kände mig inte alls förberedd, men åtminstone har jag det över nu. Nu är det bara yrkesprovet i företagsverksamhet som är kvar och det har vi nästa veckas måndag. Det kommer att vara skönt att få fara ut på LiA.

Från en sak till en annan.

Jag vet att jag sådär annars är en mycket privat person som sällan berättar för mycket. Men nu har jag verkligen fått nog. Idag frågade min modell som jag hade på yrkesprovet (som också var Hannas lärare) om jag hade hört nåt från Hanna på länge. Jag svarade att senast jag träffade henne var antagligen i söndags när vi drack glögg hemma hos oss. Jag kan säga såhär för er som känner henne och "känner" mig, jag och Hanna känner knappt varandra längre. Hon ringer mig när hon behöver nåt men annars så är det knäpptyst. Ringer man henne så KANSKE hon svarar. Det är så det ligger till. Sen att hon har valt att prioritera en idiot framför familjen så finns det tyvärr inget jag kan göra åt det. Och om ni sen tror att jag eller mina föräldrar inte alls bryr sig om henne bara för att vi inte har en aning om vad hon håller på med, är verkligen inte vårt fel tycker JAG. Hon berättar lika mycket åt oss som åt en vägg. Alltså ingenting. Jag tycker synd om mina föräldrar som försöker så mycket men inte får nåt tillbaka. Hur patetisk är inte jag som skriver sånt här på bloggen? men jag må vara det då.
Det här är bara en del av vad jag känner just nu. Hanna kommer antagligen inte att vara överlycklig av att läsa detta inlägg men hon har berättat för "halva världen" om allt som har med vår familj att göra så nu tycker jag också att jag ska kunna få säga nåt om det.
Och ja, jag kände mig verkligen obekväm när min modell tog upp om detta. Hon fick mig att känna mig lika stor som en smurf.
Och nu blev det här inlägget helt konstigt.

LAPLAND 9.12-11.12

Om 24 dagar fyller jag hela tjugoett år, kan ni fatta hur gammal jag blir!
Iår kommer jag att fira min födelsedag i Lapland in Santa's lap. Haha, just kidding! Kanske inte riktigt så men nästan i alla fall. Vi (jag och ett gäng kompisar) har hyrt en stuga på tio pers. ca 2 km från centrum och ni fattar inte hur mycket jag ser fram emot detta. Vi ska träffa jultomten för första gången ever, se renarna och vandra omkirng i Santa Claus village. It's gonna be awesome!



FREEZING COLD

Kom just hem från en kvällspromenad med Charlie, han om någon är rädd för bilar och allt som rör sig i mörkret. I alla fall var det äckligt kallt ute, jag som trodde att jag hade på mig tillräckligt med kläder för att slippa frysa. Jag har tänkt träna med Kettlebellen nu innan jag lägger mig ner och repeterar inför morgondagens yrkesprov. Jag kommer återigen att stressa upp mig imorgon. Usch vad jag hatar att ha yrkesprov.


NEVER ENDING ONSDAG

Nu har jag och alla andra i klassen haft presentation av vårt lärdomprov. Fyfan vad jag var nervös. Haha. Det är endast en vecka kvar tills vi far ut på praktik och det känns så jävla skönt!

Just nu har vi paus, men företagsverksamhets lektion börjar typ om nån minut. Denna skoldag verkar aldrig ta slut. I'm so tired!


KB

Innan jag åker iväg till skolan ska jag gå ut med hundarna en sväng. Kundbetjäning it is!
Och idag har jag detta på mig, ingenting speciellt eftersom vi ändå kommer att måste byta om till arbetdräkten.


OUT FOR A WALK

Nu går vi ut på en kortpromenad. Ser inte jag mysig ut med en mössa på huvudet? Haha.


Hello kitty

Idag har vi varit hos mina morföräldrar på farsdagskaffe. Efter kaffe och tårta somnade jag på deras soffa, så pigg är jag idag. Just nu sitter jag och försöker äta upp allt godis jag har kvar från Stockholm resan, vilket jag har försökt ända sen igår. Jag börjar snart se botten på denna coola Hello Kitty godis burk.


IF YOU LISTEN YOU CAN HEAR ME THROUGH THE RADIO

Jag vaknade imorse klockan 9 av att Charlie hade underliga ljud för sig. Jag antog att hundarna ville ut så jag tog ut dem och somnade om efter det. Vaknade igen klockan 12 och då tyckte jag att det räckte med allt sovande även om jag är lite trött ännu.
Senare idag är jag bjuden på middag, så småningom måste jag börja göra mig klar för det.
Jag tittade nyss igenom min kamera och insåg att jag inte har så mycket bilder från resan att visa er, dels för att jag inte har varit så aktiv med kameran men också för att det finns en del bilder som är lite mera för hemmabruk. Haha.

I alla fall fick jag med mig hem tre stycken sticka tröjor, så nu antar jag att vintern får komma.

HEMMA

Nu är jag äntligen hemma efter en rolig resa. Stockholm var awesome, jag skulle kunna packa mina grejjer och flytta dit på direkten om jag kunde.

Allt för hälsan mässan i Älvsjö var inte riktigt som jag hade tänkt mig, trodde verkligen att den var större än den var. Men åtminstone åt vi oss mätta på allt natur godis etc som fanns att provsmaka. Vi har ätit så himla mycket under dehär två dagarna så jag skulle inte bli förvånad om vågen visar några kilo mer, hehe.

Ja..Jag tänkte bara slänga ihop ett snabbt inlägg bara för att ni ska veta att jag fortfarande lever, höhö.
Nej nu ska jag gå och lägga mig ner och sova bredvid mina hundar som jag har saknat.


YOUR POOR LITTLE HEART WILL END UP ALONE

Det är nästan sorligt hur tråkig min blogg är.

Idag har det varit en alltför lång dag, jag är så otrolig trött. Imorgon väntas en skoldag från 9:35-15:45 och sen bär det av till Stockholm. Vilket också betyder att man måste packa och det HATAR ju jag. Hehe.
Nej nu ska jag ut med hundarna snabbt innan jag går och lägger mig.

En favorit låt just nu:

MÅNDAG

Det har varit så roligt ihelgen att bloggen glömdes bort.
I allafall så gjorde jag igenting speciellt igår, och idag så var det ju skola som vanligt. På torsdag kommer jag att åka iväg till Stockholm tillsammans med klassen, det ser jag framemot. Ja, inte hade jag väl nåt mer att skriva. Bjuder istället på en bild på mig och Thao från denna lördag före Melody.


EN MYSIG FREDAG

Efter skolan åkte jag hem till Thaos på en kopp Nesquik. Vi satt där en stund innan vi begav oss mot Oravais. Hon har klippt och färgat håret åt ppl å jag har jag har bara varit sällskapligt av mig. Haha, om man nu kan säga så.
Senare på kvällen drack vi varsin lonkkero och sjöng karaoke. Vi avslutade nyss kvällen med att checka in vår väns nya lägenhet. Den var mysig.

Jag hade tänkt avsluta MIN kväll med att se ett Friends avsnitt, men jag tror jag är för trött för det.


NEW IN: FLOWER DRESS

 


I'M IN TUNE WITH HOW YOU FEEL

Jag kom nyss hem får en promenad tillsammans med lille Charlie, man blir så himla glad av att se honom skutta omkring.

Det känns konstigt att inte måste göra någonting alls ikväll. Vad ska jag ta mig till? Haha. Jag tror jag ska åka hem till pojkvännen senare om han känner sig bättre vill säga, tyckte han sa någonting om att han hade stegring? Sen fick jag också höra idag att vi ska på hans firmajulfest, så nu är jag också tvungen att hitta någonting rött att ha på mig den 25 november. Suck.

L-O-V-E


KILLING ME SOFTLY AND I'M STILL FALLING

Nu har jag skrivit klart mitt lärdomsprov och det känns jävligt skönt! Hallelujahmoment indeed! För att fira detta sitter jag och äter popcorn och dricker kaffe. Lite fett blandat med lycka blir aldrig fel, haha.

Som ni säkert har märkt så har jag inte tränat på ett tag. Närmare bestämt fyra hela veckor. Efter senaste resan till Helsingfors har jag (och framförallt mina vänner) konstaterat att några extra kilon på mig inte skulle skada. Någongång i början av denna sommar började jag träna, min motivation var på topp och jag själv mådde riktigt bra. Jag tränade varje dag, hade energi under träningen och efter träningen. I slutet av sommaren när jag ställde mig på vågen vägde jag ca. 5 kg mindre. Utan att ha svält mig själv of course.
Det är mest på överkroppen som det syns att jag har gått ner i vikt, det är också där jag har mest komplex över just nu. Det är inte riktigt nåt jag ser i spegeln, mest bara på bilder som har blivit taget på mig. Och jag äcklas varje gång jag ser det. Jag ville gärna gå ner ett par kilon i början av sommaren för jag var inte bekväm med mig själv. Kände mig då konstant uppblåst och tjock, men det gör jag ibland nu också. På nåt sätt blev jag beroende av träningen, nu är jag riktigt ärlig när jag säger att jag planerade varje dag så att jag faktiskt skulle hinna med att träna. Alltså jag tänkte på träning precis varje dag. Ibland kunde jag få panik om jag visste att jag inte skulle hinna ut och springa, men jag var ändå noga med att få i mig alla måltider och mellanmål.
Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg, det är inte meningen att det ska låta som om jag typ skulle ha nånslags ätstörning. Men kanske jag bara ville skriva av mig lite eller jaa... I alla fall har jag kommit fram till att man blir aldrig nöjd, det spelar ingen roll hur mycket du vill gå upp eller ner i vikt. Vikten är faktiskt bara siffror, om vi alla skulle gå omkring och endast tänka på vikten så skulle det verkligen vara deprimerande.
Och btw jag ljuger när jag säger att jag ska försöka gå upp några kilo, för egentligen vill jag det inte. Egentligen mår jag som bäst nu viktmässigt, men egentligen ändå inte.
Over and out.

RSS 2.0