HOW TO LOVE


JUST MAKE SURE YOU LEAVE MY HEART WHERE YOU FOUND IT

Idag har jag börjat lite på mitt lärdomsprov, jag vet inte alls hur detta kommer att gå men vi får ju hoppas på det bästa. Jag har valt att skriva om  festmake -up, men har ännu ingen aning om hur jag ska skriva och vad allt jag ska ta med. Och jag blir inte klokare av att sitta och stressa ihjäl mig själv.

Hmm.. idag är det en såndär tråkig dag, det regnar och blåser därute. Jag skulle gärna velat fara ut på en länk men tvekar lite eftersom jag hatar att springa i regnet. Det blir bara klibbigt och äckligt, plus att man inte ser så mycket när maskaran rinner en i ögat.
Oh well, jag får väl bara sitta och vänta på att pojkvännen ska ringa. Då får jag åtminstone nåt att göra.



YOU HAD A LOT OF MOMENTS THAT DIDN'T LAST FOREVER

Tisdagar är otroligt jobbiga, men idag kändes den mer jobbig än vanligt. Jag är helt utmattad, mina ben orkar inte bära mig längre. Det värker i hela kroppen, känns nästan som om jag skulle ha sprungit minst 20 km.

Nu ska jag bara lägga mig ner, om jag orkar ska jag titta lite på Mtv VMA 2011. Imorgon blir det en skoldag från 9:35 - 15:45. Sen på kvällen ska jag umgås med pojkvän. Det är det enda saken som är bra med hela morgondagen.
Nej nu ropar sängen på mig.


THIS ONE'S FOR YOU AND ME LIVING OUT OUR DREAMS

Vi har nyss sett filmen LOVE WEDDING MARRIAGE med bl.a Mandy Moore och Kellan Lutz i huvudrollerna. Det var en komedi/drama skulle jag tro, men jag rekommenderar den inte. Självklart får du se den om du vill, men gör det helst när du är riktigt uttråkad och inte har nån annan film att se. Så bra var den enligt mig.

Men annars då.. Jo, vi börjar klockan 12 imorgon så jag har planerat att stiga upp i tid så att jag hinner ut på en morgonlänk. Och jag vet att jag kommer att ströva omkring som en zombie bara för det, men what the hell who cares.
Men just nu sitter jag förstås och funderar på vad jag ska hitta på före sängdags, antagligen får jag nöja mig med att se på Buffy. Men det är väl bra det också.

LET ME CARRY YOU




Den andra väskan är en sån väska som jag inte kan bestämma mig för om jag tycker om eller inte. Den är lite sådär fulsnygg.

LOOK INTO MY EYES AND I'LL OWN YOU

Jag kom innanför dörren för en halvtimme sen. Såg att det låg ett paket på köksbordet som var till mig, visste förstås var det var innuti den och det ska ni också få se så småningom.
Men först ska jag ut på en snabblänk och lite styrketräning. Vi ska umgås lite jag och min pojkvän senare ikväll så om jag ska hinna träna måste jag göra det nu.


I STAND UP AND I'M SEARCHING FOR THE BETTER PART OF ME

Här sitter jag, nyduschad.
(jätte snygg bild eller hur? nejjmen denhär bjuder jag på, hehe)
Idag har jag varit för lat för att orka ut på en länk men jag var inte tillräckligt lat för att skippa magövningarna. Med tanke på allt som jag har hunnit stoppa i mig denna helg så skulle en lång länk verkligen behövas. Nåjaa, vi får ta igen det imorgon istället.

Hela denna dag har jag suttit framför datorn, det enda jag har hunnit/orkat göra var att se några Buffy avsnitt och få hundfeber (sällan!). What a life eller hur?
Imorgon är det skola som vanligt, men mitt största problem just nu är hur jag ska slippa dit eftersom Hanna har bilen. Jag har försökt ringa åt henne och skickat sms men hon tycks inte vill svara.
Och ja, jag har också hunnit bli irriterad på x -antal personer. Vissa människor verkar tro att jag är nån storts Superwoman. Suck.

YOU'RE NOT LIKE THE OTHERS, FUTURISTIC LOVER

Jag var ju som sagt till Vasa igår, det var en ytterst trevlig dag på stan. Vädret och sällskapet kunde ju inte ha blivit bättre! Med mig hem fick jag ett par svart jeans från Gina tricot och en hårinpackning av märket Aussie från Kicks.


(Jag har ännu inte fått det inprintad i min hjärna att jag kan få på mig ett par byxor storlek 24. How weird isn't that.)

Vi firade ju också Venetziansk igår. Det blev en massa raket skjutande och några glas vin för min del. Vi hade det mysigt. Det är sorligt att sommaren är slut och som alltid så känns det som om man inte har hunnit göra nånting alls. Men nya tag nästa sommar, höhö.
Som vanligt kom jag inte ihåg att ta fram kameran igår. DET börjar vara en dålig ovana.


I'VE BEEN CALIFORNIA DREAMING

Min B-friend for nyss hem, han ska snart iväg på ishockey träning men kommer förstås tillbaka senare ikväll. Då ska vi ha filmkväll med skräpmat och annat onyttigheter. Undertiden jag väntar på att han återvända så ska jag ut på en länk och färga min utväxt en andra gång (det är jobbigt att ha svart hår).

Imorgon blir det återigen Vasa, det skulle vara roligt med ett par nya byxor som passar perfekt. För de jag har just nu är aning för stora i midjan eller så är byxbenen för stora. Jag antar att det är en liten nackdel som kommer med träningen. Men så länge det inte går åt andra hållet så är jag i princip ganska nöjd. Men egentligen blir jag aldrig nöjd för det är ju så vi människor fungerar, eller hur?





INSPIRATION

Jag var nyss ut på en länk, det hade tydligen regnat så luften var så där härligt frisk. Nu straxt blir det lite magövningar och sen dushen.

En inspirations bild från google.



LITTLE MISS Y

Dagens bästa var när Yasmine gick omkring och sökte efter mig, det enda man hörde va "mostaaaa". Hahha, det låter så roligt.

Såhär såg hon ut när jag sa åt henne att låtsas skratta.


Och här antar jag att hon försöker leka E.T

Åjj jissess vad hon kan mycket dessa dagar. Jag är helt fascinerad, vi kan nästan ha en konversation nuförtiden.

TICKETS

Nejj men titta vad som dampade ner i min brevlåda idag.

COME BACK WITH THE HOPE THAT YOU'VE STOLEN

Idag har vi haft årets första kundbetjäning, iår blir det mellan klockan 12-20. Så det betyder ju förstås att jag typ kommer att hoppa till sängs direkt jag kommer hem. Men det känns bra att veta attt detta är sista året vi måste plågas med sånt. Hehe.

Jag trodde helt ärligt att jag skulle vara dödstrött nu, men det är jag inte. Jag ska väl snart borsta tänderna och tvätta bort sminket, efter det blir det nån film eller en Buffy avsnitt i väntan på att B-friend ringer.

Eftersom jag inte har nån vettig bild att ladda upp så får ni beskåda denna skönhet. Vår gamle man.

FEMME FATALE

Nu är biljetterna till Britney spears konsert beställda. Den 14. oktober kommer jag att befinna mig i Hartwall arena med dom bästa. Det här kommer ju att bli awesome!


LAZY SUNDAY

Det var 3 personer som fick dela på dagens lotto vinst på 5 miljoner euro, och en av dom personerna var tyvärr inte jag. Jag fick istället nöja mig med 4,10€. Men det är väl bra det också (höhö), det är första gången jag vinner nåt på lotto. Så kanske jag har lite tur i spel ändå.

Just nu försöker jag att få min lillebror att gå och lägga sig så att han orkar upp imorgon bitti till skolan. Men envis och olydig som han är så vägrar han att lyssna på mig. Istället yrar han omkrig med Shaynah. Suck.

Det är väl också dags för mig att gå och sova, jag såg nyss färdig The pirates of carribean on stranger tides. Det tog hela denna dag för mig att se klart filmen, och nej filmen är inte så lång utan det är bara jag som inte har kunnat sitta still. P.g.a. det kan jag inte heller riktigt säga vad jag tycker om filmen för jag hängde på nåt sätt ändå inte med fastän filmen var igång...

Jag har ingen aning om när jag slutar imorgon, men jag hoppas dagen går fort. Det är början på andra veckan i skola imorgon och jag är redan skoltrött, kan det bli bättre!
Nej nu får jag nog avsluta detta inlägg och gå och borsta tänder.


NEW STUFF


Dessa tre tröjjor köpte jag igår i Vasa, den längs ner är en joggningsjacka (eller vad de nu heter, hehe). Sen blev jag lite småkär i en Guess väska (vilket sällan händer)som jag såg inne i Moda, 170€ skulle man få punga för den. Men även om jag är en impulsmänniska så hittade jag styrkan nånstans ifrån att motstå att köpa den. Duktiga jag! Jag funderade ju också på att hämta en Ipad igår, men kom fram till att jag väntar med det tills jag är 100% säker på att jag vill ha och behöver den. Även om det är hur roligt som helst med impulsköp så kan det ändå sluta riktigt dåligt. Det skulle ju inte vara så kul att slösa typ 600€ på nåt man tror att man ska ha användning av men sen ändå bara lämnar att ligga. Jaaja, slut predikat för denna gång. Nu ska jag gå och hjälpa mamma i köket så vi får mat nångång.

SURPRISE SURPRISE

Vi hade födelsedagsfest åt Misa och min morbror igår. Roligt var det. Speciellt eftersom min mobror inte hade en aning om att vi hade ordnat fest åt honom och Misa, det enda han hade trott typ hela veckan var att vi skulle till Pavis och äta på lördag. Hehe. Skojjigt!
Bilder frpn gårdagen kommer sekärt så småningom eftersom en del befinner sig i B-friends kamera. Jag själv var inte så aktiv med fototagande, jag hade förstås lämnat min väska i bilen.

Helgerna går alltid fort när man har börjat skola, men kanske lika bra det så man blir klar nångång. Höhö. Idag kommer jag nog inte att göra nånting annat än att smaska i mig godis som jag köpte igår och se på filmerna Kung Fu Panda 2 och Pirates of the caribbean on stranger tides. Och senare blir det förstås en länk ute i det friska luften.



COLOUR ME

Jag håller på att färgar utväxten just nu, tänkte att börjar vara dags för det nu. (Min Nikon är så himla bra på att fokusera som ni ser. Höhö.)

Efter färgningen tror jag att jag far ut på en länk, känner mig lite rastlös just nu. Imorgon ska jag till Vasa med B-friend, det var väl nåt han behövde därifrån så på samma gång ska jag se om jag hittar någon nya kofta eller ylletröja att köpa. Jag har kommit underfund med att jag har brist på såna tröjor, vilket skulle vara bra att ha nu när vintern och hösten är på kommande.



BAKING TIME

Jag är sur på B-friend, han är så himla tråkig när han inte vill fara på Juthbackamarknaden. Jag vet inte alls vad han hade menat att vi ska göra istället..
Under tiden jag surar så ska jag baka en Cheesecake tills imorgon. Jag vet, jag är hur löjlig som helst. Men jag har mina anledningar.

Ok, Cheesecake it is!

I WANT YOU TO BE MINE


Alexander McQueen scarf, för "bara" 275 € kan den totally bli min. Om jag ändå sku ha överloppspengar, tänk vad bra det vore.

Snart ska jag iväg ut och jogga med mamma (förstås om hon ännu orkar annars far jag själv), sen blir det väl en film (as always) innan sängdags. Imorgon börjar jag skola först klockan 09:35, vi har typ en fyra timmars skoldag. Sen efteråt har jag typ tvingat B-friend att komma med till Juthbacka för att gå omkring på marknaden. Förstås så försöker han att ge en massa förslag på annat vi ska göra för att slippa åka dit, men jag är för envis. Inte vill jag vara där länge utan jag vill bara se om de har nåt intressant där. Hehe.

SKINNY LOVE

Det kändes fatkiskt inte så bra att vara tillbaka till skolan, hehe.
Nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar, är som vanligt vrålhungrig efter skolan. Senare så ska jag och B-friend hitta på nåt före han far iväg på träning. Jag ska också hinna ut på en länk ikväll, mamma funderar på om hon också ska med. Det blir bara roligt med sällskap.

Och ja, jag har en ny tatuering. Den föreställer en svala om ni inte ser det, och den ligger på min högra handled. Jag är så himla nöjd med den!

QTIME WITH MY SISTER AND HER BABY GIRL

Idag har jag umgåtts med Hanna och Yasmine, och oj vad mycket Yasmine kan. Hon är värsta pratkvarnen nuförtiden! Stolt moster är jag.

Imorgon blir det att stiga upp tidigt igen för att åka iväg till skolan, men vid det här laget är jag väl van. Jag har ju i princip stigit upp klockan 6 varje morgon hela sommaren. Så det ska väl gå bra. Jaaja, nu ska jag se på senaste avsnitten av Pretty little liars innan det blir dags att sova.

HELSINKI AND RIHANNA

Rihanna var awesome! Hon var inte bara bra live utan snygg som fan. Avundsjuk till 100.
Helgen har varit lika awesome, vi har haft otroligt roligt och gjort bort oss alltför många gånger. Ätit många lövbiffar har  vi också gjort.
Imorgon är jag tillbaka till skolan, har varit i lite dåligt skick domhär senaste dagarna. Det kommer vara roligt att få träffa klasskompisarna och att få se de nya kosmetolog eleverna.

Jag försökte ta bilder på när Rihanna uppträdde med min kamera, men jag kom underfund med att den totalt väderlös. Eller så är det jag som inte förstår mig på den.
Här är i alla fall några dåliga bilder. Hehe.


FRIDAY

Sorry för dålig uppdatering, men jag var för busy igår med att flänga omkring åt alla möjliga håll.

Nu straxt så ska jag iväg till Bennäs, mitt hår ska få en makeover. Det är väldigt sällan det händer, höhö. Nåmen i alla fall så vet jag inte säkert när jag kommer hem och vad jag kommer att göra när kommer hem. Men om ni har tur så slänger jag in ett inlägg, eller varför inte två. Annars så hörs vi ju imorgon.




AND NOW, THE LATEST EPISODE OF PRETTY LITTLE LIARS


LIKE A MACHINE

Jag sprang typ för livet idag, blev helt genomsvettig och trodde att jag skulle drunka av mitt svett. Höhö, nu tog jag kanske i lite för mycket. Men i allafall joggade jag skithårt, trodde faktiskt ett tag att jag skulle svimma.
Jag hade planerat att åka iväg till skolan idag för att hämta ett studieintyg för att göra ett Vr kort, men bestämde mig för att göra det imorgon istället. Jaajaa, nu går jag i dushen innan jag klibbar fast.

THE AMAZING BEYONCÉ




FASHION OF THIS LOVE


VS.

I början av sommaren bestämde jag mig (trodde jag iaf) för att lägga sommarjobbs pengar på spar till en macbook air. Jag har gått runt och funderat på det väldigt länge nu men ändå kommer jag inte fram till om jag ska köpa den eller inte.. Och nu mittiallt så får jag för mig att jag kanske struntar i att köpa en macbook och istället skaffar en Ipad. Snacka om att vara en velig människa.

Såååå, what to do, what to do...


Som vanligt var jag vrålhungrig när jag kom hem, men ändå på nått sätt så lyckas jag bli så himla mätt efter några tugg. Snål på godis är jag också just nu, och det är väldigt sällan jag är det nuförtiden mina vänner. Men det är väl ingenting jag orkar göra nåt åt idag. Det blir väl ett joggningspass senare ikväll men nu ska jag bara chilla.

SHE'S HOT ON A RAINY DAY

Hemkommen från en svettig joggningspass. Det blåste lite väl mycket men åtminstone blåste det inte kallt. Jag fick ju även använda min nya huppari så det blev typ två flugor i en smäll. Höhö. Nu blir det att gå i dushen och sen nån film kanske?..


SHE AIN'T A MODEL BUT CAMERA'S FLASHING

Jag arbetade övertid idag, kom hem för kanske en halvtimme sen. Trött och hungrig.

Idag fick jag hem mitt 16 gb minnekort till kameran så ihelg ska jag fota som aldrig förr. Sen har jag också avbeställt digikameran Canon powershot A2200 och istället åkt iväg till Vasa och handlat hem en Nikon Coolpix. Mycket billigare. Här är man inte snål alls. Höhö.

Jag blev också påmind om att min farbror fyller år idag, det blir högst troligen en sväng ner till Abc och köpa hem några skraplotter. Lättaste födelsedagspresenten everr! Sen så får vi ju hoppas att han vinner nån liten peng.



SÖNDAG

Eftersom att jag har legat i sängen hela dagen och inte aktiverat mig det minsta så hade jag ingenting vettigt att skriva om.
Imorgon börjar jag som sagt på sista arbetsvecka innan jag återvänder tillbaka till skolan. Men före allt det (ibland) tråkiga och jobbiga börjar så drar jag iväg på Rihanna on the beach konser. Jag hoppas på en farfylld och rolig helg.

SLEEPING BEAUTY

Äntligen! Första gången på vem vet hur länge som jag har lyckats sova längre än klockan 8.
Jag sitter och dricker min morgon kaffe och äter flingor nu, funderar lite på vad jag ska göra idag. Men först blir det i alla fall några Buffy avsnitt.

WHAT A MESS

Mamma sitter och limmar på sina nyinköpta lösnaglar. Jag var snäll och försökte klippa upp limflaskan som man fick med, och gissa vad man fick för det?! Jo limm på håret, så nu har jag hårstrår som klibbat ihop sig på vissa ställen på huvudet. Nice eller så inte! Det stod på föepackningen att man får bort limmet medhjälp av aceton så det försökte jag med, men utan resultat. Hur bra aceton är för håret har jag ingen aning om, men just nu så måste jag försöka leva med limm i håret. Sucks to be me.

TODAY I'LL BE WEARING THIS


GOOD MORNING

Jag var uppe sent igårnatt och tittade på filmen Something borrowed. Den var bra tyckte jag, fick sitta och skratta för mig själv några gånger faktiskt. Ni kan ju se den om ni inte har nåt annat för er. Hehe.
Jaajaa, nu ska jag gå och äta frukost med familjen.


A CUP COFFE


SKIES ARE CRYING AND I AM WATCHING

Det har varit en stressig dag på jobbet, vi hade en hel del varor som skulle levereras, och bara för det fick jag huvudvärk.
Det har regnat i princip hela dagen, om det skulle har regnat vilken annan dag som helst skulle jag bli sur, men just idag så känns det faktiskt helt okej. Det passar in på mitt humör just nu på nått sätt. Jag antar att jag kommer att tillbringa denna fredag för mig själv, men det är förstås om jag inte mittiallt känner mig för att vara social.


MON CHERI



Innan jag går och lägger mig ska jag se en film. Vilken film har jag ingen aning om..
Imorgon är det sista arbetsdag för denna vecka, jag har ännu en veckas sommarjobb att se framemot (ja, ni läste rätt. Jag trivs som fisken i vattnet!) innan skolan börjar och jag måste stiga upp klockan 5:30 på morgonen. Tänk att sommaren redan håller på att ta slut, och snart blir det att ta fram höstkläderna och så småningom vinterhalaren också. Men på nåt sätt så gör det mig inte så mycket, jag har så mycket att se framemot efter detta skolår. Då har jag liksom en examen i handen och hela livet framför mig. Kan det bli mera awesome?!

Jaajaa, jag ska försöka att lugna ner mig lite och leva i nuet istället. Vilket betyder att jag måste börja se filmen innan det blir allt för sent.

NEW: HIGH HEELS


LET ME TAKE YOU FOR A RIDE

Sådärja, så blev man 103€ fattigare men en digikamera rikare förstås. Jag har länge suttit och funderat på en canon powershot A 2200, tänkte att det skulle vara praktisk att ha en liten kamera som man kan bära med sig lite varsomhelst.

Det är också lönedagen idag, och det känns super att veta att man inte har så många räkningar att betala. Fördelen med att bo hemma!
Idag har jag faktiskt tänkt mig att (hör och häpna) städa rummet. Det ser lite som ett misslyckad bombnedslag här.. Btw, så slapp Mr. B-friend hem idag. So I guess I was wrong, från och med nu ska jag försöka vara lite mera optimistisk. Jag kommer sekärt att vinna på lotto ihelgen och bli stenrik.

MOVES LIKE JAGGER


MATPAUS IT IS

Halva arbetsdag har gått, snart får jag fara hem och vila en stund. Idag är jag trött även om jag inte var upp sent igår. Fick även höra att Mr. B-friend kanske får komma hem imorgon. Goda nyheter. Jaajaa, nu ska jag återvända till arbetet.

TO THE BED

Okej, Gigantti hade inte kameran jag ville ha, den är slutsåld. Otur. Men besöktet med pojkvännen var trevlig även om jag kände mig konstig bland alla sjuka människor och sjukhuslukten. Jag var dum nog att inte ta med mig några småpengar, eftersom cafeterian var stängd så fanns det ingen annan möjlighet att få kaffe från nåt annat håll än ur en kaffeautomat. Och för det krävs det alltid småslantar. Men förstås överlevde jag, inga farliga saker. Nu hoppas vi bara på att han blir bättre och får komma hem snart, enligt honom så är han på bättringsvägar. Eftersom att jag inte är en så stor optimist så tror jag att han åtminstone kommer att vara där över helgen.

Det blir nog ingen joggingtur ikväll, känner mig alldeles sliten för det. Det får bli lite magövningar istället. Btw så tror jag ändå jag "tränar" tillräckligt i arbetet. So no harm there.




I DON'T LIKE DOING IT BUT I DO IT ANYWAY

Om en stund åker jag iväg till sjukhuset för att besöka pojkvännen, efter besöket blir det även en vända in till Gigantti för att se om de har kameran som jag tänkte köpa. Hoppas, hoppas.
När jag kommer hem så ska jag väl ut och jogga av mig lite (jag vet inte ens om man kan säga så, höhö), jag har så mycket i mitt lilla huvud just nu. Efter det så blir det antagligen sängen och några avsnitt av Buffy the vampire slayer. Det är dagens planer det.

Var vänliga och ignorera min finne som jag har på pannan. Inte det vackraste.

A FRESH START

Halloj bloggen!
Då var det dags att börja om på nytt, jag hoppas på att jag ska kunna hålla min bloggmotivation på topp denna gång. Men det gör förstås alla när man först börjar...

Denna dag har då bestått av arbete och tandläkarbesök. Ingeting speciellt där inte. Nu på kvällen har jag varit ut med lillasyster Emma och doggen, vi gick omkring i skogen en stund men konstaterade snabbt att det var bäst att gå hem om vi inte ville bli myggmat. Men trevligt och kallt var det.

Cheesecake har jag också hunnit stoppa i mig tillsammans med några choklad bitar sen jag kom hem, jag har kommit på mig själv med att motvillig äta en massa chokladbitar på den senaste tiden. What's up with that?..
Jag antar att jag känner att vintern kommer sakta krypande, vilket gör att jag omedveten vill samlar på mig en massa fett för att överleva kylan. Badsäsongen är typ ändå över snart så det gör ju inget. Höhö.


Shaynah in action.



RSS 2.0